31 december - NYÅR!

Hej finisar!
Har precis kommit hem från Svedala och även lite ärenden här i vår lilla by. Nu ska jag snart gå och göra mig iordning för att sen åka hem till Jocke & Lina och hjälpa till med förberedelserna inför ikväll. Det ska bli härligt att fira av detta året och sen kommer det ett nytt år som kanske blir lite bättre med mycket av överraskningar. Nu måste jag gå och fixa mitt hår och sminka mig ;)
ha de bra idag/kväll
&
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!
Pussar & kramar
// H.
nyårsblomma som vi fick av min pojkväns mamma =D

Sims på Iphone

Hej finisar!
Sitter i soffan med min mobil och spelar The Sims. Det är riktigt roligt och är helt fast i det ;) haha. På tvn är det Superman men jag tittar inte så mycket.
Mitt humör just nu är inte på topp..det är riktigt jobbigt eftersom det trots allt är nyårsafton imorgon..! Jag vill vara taggad till imorgon, men det går inte alls bra. Jag blir bara ledsen och trött på folk som håller på..men jag vet inte riktigt hur jag ska prata eller få ut det jag känner till människan för att den ska förstå. Det verkar som om det alltid är jag som gör fel även fast det inte är de..jag vet inte riktigt hur jag ska göra.
Aja, ska inte sitta här och skriva deppiga saker nu såhär några timmar innan sista dagen på året.
Ni får ha de så bra så länge, så ska jag försöka lägga in ett inlägg imorgon också ;)
puss (K) //H.
Bjuder på en bild på mig och en elefan från 26 december.
Bilden är tagen med min nya kamera som jag fick i julklapp av älskling<3

30 december

Hej finisar!
Igår fick jag en ny dator så nu blr det nog mer skrivande och uppdateringar på bloggen. Jag älskar min nya dator :D
Just förtillfället så tvättar jag en massa kläder men nnars idag har jag varit med Lina och hennes barn Izabelle och Eliaz. vi har varit på mobilia och lite smått och gott. Sen ha jag varit på mitt gamla jobb Hantverkshuset och fixat nyårspresent och pratat med Linus systrar och mamma :) mycket trevligt. Imorgon är det nyårsafton och då har jag och min älskling 2 r och 1 år i förlovning =D tiden går så fort!!! Men imorgon kommer bli en bra dag, känslan är bra imon mig ;) Innan jag beger mig till tvättmaskinen så bjuder jag på lite bilder från idag!
Dagens outfit ;)
Lina & Izabelle :)
Får börjas i tid med Mc Donalds ;)

Hej finisar! Idag har jag byggt på mina na...

img_8147 (MMS)

Hej finisar! Idag har jag byggt på mina naglar, perfekt inför nyår och allt;) nu är jag inne i stan med Sofie & Danni och kollar kläder och har precis fikat:) mycket trevligt att träffa mina saknade flickor:D  Ikväll blir det nog åka hem till mamma och pappa för min bror och hans Ida kommer och ska få sina julklappar;) sen blir det nog planera lite för festen också, hihi!  Annars blir det nog bara en chillkväll, en mysig film med älskling!:D  Puss på kinden, H. <3

dagen efter julafton

Hej finisar!
Idag har jag varit på jufrukost hemma hos min pojkväns mamma och det var mycket trevligt och gott :) Sen stack jag och hans ena syster Johanna till Entré för att gå på mellandagsrea. Det blev en hel del fynd fö mig och även för Johanna. Efter shoppingen hämtade jag bilen hos min mamma och pappa sen blev det åka hem till Jocke & Lina där baby och dom var. Kl. 19.00 så var ett bord bokat på Santa Lucia för att käka en bit mat innan det blev bio. Vi ska se The girl with the dragon tattoo, det ska bli värligt spännande att se den :) denna kvällen spenderas med älskling,Fredde, Jocke, Lina, Linas syster Elin, Linas bror Johan och hans tjej. Nu är det snart biodags så får väl säga hejdå men innnan det bjude jag på två bilder från ikväll =D
Ha de bra! //H.
På restaurangen Santa Lucia
Linas syster Elin innan bion ;)

4:de advent idag och bara 6 dagar tills ju...

img_5662 (MMS)

4:de advent idag och bara 6 dagar tills julafton men tyvärr ingen snö ligger på marken..men idag bär de av till Burlövs center med älskling, Fredde, Jocke, Lina, Izabelle & Eliaz och handla lite:) riktigt mysigt. Dagens outfit är svarta jeans från swedala outlet, grått linne från Gina Tricot och stickad USA tröja(mörkblå) från Gina Tricot och så en svart skinnjacka från älskade London:D ha de bra så ses vi kära läsare!:)<3

Onsdag..och har fick bekräftat igår att ja...

img_4610 (MMS)

Onsdag..och har fick bekräftat igår att jag har fått öroninflammation så går på pencilin just nu..inte så kul! Men jag blev väldigt glad att jag har en helt underbar älskling som fixade thaimat till oss idag;) super gott:) livet börjar går riktigt bra med jobb och allt:D idag hämtade jag kläder på posten som jag beställt, jag blev överlycklig att allt passade och alt var så fint. Jobbat idag också och det är kul på jobb:D kramisar från mig!!!

RSS 2.0