Sitter hemma hos Sofie och dricker kaffe. ...

Sitter hemma hos Sofie och dricker kaffe. Vi sitter och kollar skor & kläder, snacka om att man blir shoppingsugen...får väl vara sugen ett tag till, kanske till nästa helg(a) haha..fick i present att sova på Hilton Hotell i Malmö med älskling en natt och med hotellfrukost:D bara längtar..får vänta tills dess! Ikväll blir det tjejsnack och sen hem och mysa med baby! Love, // Helle.

påväg hem till mig!

Denna fina klänningen är påväg hem till mig. Jag klicka hem den igår. Jag hoppas den verkligen passar så jag kan ha den snart :D
Rosa klänning från nelly.com 349 kronor

grå förmiddag, vårdag på eftermiddagen! :D

började inte jobba förän 2 idag så jag städade hela huset och tvättade lite. Känns bra att det är gjort. Jag mådde inte alls bra idag när jag vakande...förkyld och jävlig...pallar inte bli sjuk! plus att jag inte har tid men ja...Många som inte mår bra, så det är väl den här influensan! VILL INTE!
Så idag blev det ingen träning för mig..men efter jobbet så körde jag iväg för att storhandla och det gjorde jag på Willys i Vellinge.
Har även varit på Hantverkshuset och hälsat på Johanna & fikat hemma hos Sofie innan jobbet.
Plus att vädret har varit helt underbart på eftermiddagen så nu får man hålla tummarna på att det blir vår nu :D
Nu ska jag se om jag ska kolla lite tv eller sätta på en film, min älsklng sover för att han är sjuk.. =/ stackare!
vi hörs, love!
// Helle.


Har min fina OMG tröja på mig :D

helt slut!

igår kände jag mig lite hängig..var snuvig osv. men det hindrade inte mig från att jobba & träna idag. Bea & Ph har precis åkt hem. Så jag och älsklingen sitter vid tvn och bara glor. Jag är helt slut idasg och jag känner att jag kommer ha träningsvärk imorgon...haha!
Nej nu är det snart dags att gå att lägga sig så får stänga ner här och börja ra mig till sängen ;)
Love,
// Helle.

Super fina presenter!

Packat upp alla presenter här hemma nu! Jag är så grymt glad och super nöjd för alla fina presenter som jag fick igår!

Jag fick:
Festen av mamma och pappa.
En London resa.
Kläder.
Massa mysga saker till naglarna, jättefina ljus m.m.
Presentkort på Mary Kay, MQ, Gina Tricot.
Pengar.
Massa fina kaffegrejer.
Blommor.
Plånbok.
Smycken.
Massa Vin & Champagne flaskor.
Köksgrejer + glas.

Har säkert glömt nått, men jag blev superglad för allt så tack alla! <3


Från mitt presentbord. :D

dagen efter!

Dagen efter den stora festen..man mår som man förtjänar. Har precis kommit hem från att varit i lokalen i morse och tagit undan alla presenter, mat och dricka.
Jg hade en riktigt awesome kväll igår. och det hade jag tack vare alla som var där och gjorde min och min brors födelsedagsfest riktigt grym. 
här kommer lite bilder från igår:
Temat var Hollywood gala.
love,
// Helle.


Jag i min blåa klänning!


me and my brother


jag och min underbara Sofie!


Anton & Bina


ett antal gäster! :D


Marie & Fanny


Jag & Fanny <3


Mitt andra ombyte under kvällen :D

JAG HADE EN RIKTIGT GRYM KVÄLL, TACK ALLA SOM VAR DÖR OCH GJORDE MIN KVÄLL SÅ GRYM!!!! 
KÄRLEK TILL ER ALLA & TACK FÖR ALLA JÄTTEFINA PRESENTER!!! <3

it´s the day!

Idag är det allt som gäller. Idag ska det firas, att jag fylt 20 år och min bror 30 år. Blir en del folk, mycket mat, mycket dricka, mycket dans och extremt mycket skratt :D nu känner jag mig stressad så måste fixa en massa nu. bilder kommer sen! :D
love,
// Helle.


bild på mig när den dagen jag fyllde 20 år, alltså igår ;)

blombud!!!

öpnnade precis dörren och där stod en kille med en stor bukett i handen och frågade om jag var Helen. Han överlämnade blombuketten till mig och jag stängde dörren. Jag tog av pappret och det var en helt underbar bukett. Det var från Linus äldsta syster Malin med familj. Tack så jättemycket! <3 inte varje dag man får blommor sådär en bud. ;)
// Helle.
helt underbar bukett !!!

ingen vanlig dag idag!!!

Idag är det min födelsedag! jag fyller 20 fucking år idag, känns helt sjukt. Vaknade av sin sång imosre av älskling, och han kom med frukost på sängen. :D på brickan låg även ett kort och i kortet var där ett presentkort på MQ :D wiiie. Har gjort mig iordning & nu väntar jag på Amanda som ska hämta mig. Vi ska käka lunch sen hämta Bea och bege oss till Trelleborg för att fika och träffa JJ & Hannipaj;) riktigt härlig dag! =D
GRATTIS TILL LILLA MIG :D!!!!
Imorgon smäller det med en jättefest för mig och min bror som också fyller år idag fast 30 år:D
GRATTIS TILL MIN BROR NIKLAS =D !!!!
Vi hörs!
// Helle.
mörk bild men min frukost på sängen av min älskade älskling!


födelsedagsgrisen! 20 år.


min outfit idag: Beige enarmandklänning från Vero Moda 115 kr på REA
Brunt skärp i midjan.
Svarta strumpbyxor.
färgat armband från Hantverkshuset.

Danmark

Precis kommit hem från Danmark. Har varit där med pappa & min kära bror Niklas. Handlade hem lite till festen så u är det också över. Nu sitter jag och kollar på nått as tråkigt program på tv...väntar på att Lina ska komma och hämta mig för vi ska åka och käka lunch påp Millennium. Efter lunchen ska vi BUSA. hämta bella och hennes kompis och sen beger vi oss till Leo´s lekland. Där ska de busas och springas en massa. ;D hihi! Det ska bli riktigt roligt.
Efter Leo´s lekland blir det nog hem till Lina och chilla lite sen förhoppningsvis blir det träning på Fitness 24, det blev ju ingen träning igår..!
kommer bilder senare idag, från Leos lekland.
Vi hörs!
// Helle.


Fettisdagen

Sitter och kolla tv och precis avnjutit en semla. Det är ju fettisdagen idag.
Idag blev bara snabbt in till stan med pappa och bytte min klänning. Sencyklad jag hem till Sofie för att dricka kaffe och snacka lite med Sofie, Danni och Bea. Mycket trevligt!!!
Vi hörs!
// Helle.


hemmagjord semla! mycket mumsig.

You can dance!

Sitter och lyssnar på ABBA, lite roligt! Jag blir iaf pigg och på bra humör:) snart ska jag cykla till jobb för att jobba till halv 2, sen blir det nog stan med Fiii & Danni. Jag ska byta en klänning som jag köpte på H&M till en mindre storlek om dom har. Sen ska vi nog ta en fika och prata lite:P
Vi hörs!
// Helle.
Outfit: svarta tajts från Vero Moda 180 kronor
svart linne från Gina Tricot 99 kronor
piptröja från Rutstore.se 399 kronor


fläta i håret & påbyggda naglar!

naglar & solning

Precis kommit hem från Sofies moster (Katti)´s salong. Har byggt på mina naglar,jag är superduper nöjd!!! Plus att jag slänga in mig sjäv i ett solarium där också,för att försöka få lite färg tills på lördag ;) haha!
Nu är det snart mat och jag är usvulten;) hihi. Sen blir det att sitta med spotify, och göra listor till festen sen blir det film. Plus ska mysa lite med älsklingen också:D
Vi hörs!
// Helle.


mina naglar!

sportlovsveckan är igång

Sitter och fönar håret efter duschen. Snart blir det ivg och jobba till klockan 1 sen ska jag åka iväg för att fixa mina naglar, sen sola, och lite senare efter det blir det nog upp på fitness 24 och träna med Beafis. En helt fullspäckad dag men även vecka. Ska göra nått varje dag, så denna veckan kommer gå fort.
Vi hörs sen!
// Helle.


Outfit: grått volanglinne från Lindex 99 kronor
Blåa jeans från Gina Tricot 499 kronor

klänningar

Jag handlade två klänningar idag på Burlövs Center. Här kommer två bilder men jag tycker inte bilderna är rättvisa Men lägger upp dom bara för att ni ska få se dom.
vi hörs!
// Helle.

beige enaxladklänning från Vero Moda 115 kronor på REA


Mörkblå paljettklänning från H&M 299 kronor

sista dagen på veckan...

söndag, och har sovit lääänge! Men det var riktigt skönt. Har precis avnjutit en mycket god frukost med älskling och snart är Fredde här för att vi ska till Burlövs Center med Jocke, Lina, Izabelle, Eliaz och Jocke´s föräldrar.
Igår var jag taxi till min mamma och pappa, men var klart vid halv 10. Bea & Ph kom på kvällen för att umgås med oss. Så Bea följde med mig när jag skulle hämta mamma & pappa. När vi var hemma igen så spelade vi spel och drack lte vin, öl & Rom o Cola. Blev en ganska lugn kväll men med väldigt mycket skratt. En mycket härlig kväll vi spenderade med dom! Tack för det!
Nu ska jag gå och fixa mig så jag inte blir sen.
Vi hörs!
// Helle.
Skip-bo


Beafis i sitt rätta jag ;)

frukost på sängen

Fick frukost på sängen av älskling i morse, mycket mysigt och gott. Idag blir nog en lugn dag och kväll. Jag håller på att tvätta lite och sitta vid datorn och kollar runt. Ska hem till mamma och pappa sen för att hämta min lilla hund, ska passa henne ikväll och även vara lite taxi till mamma och pappa:D haha!
Idag blev det lite "chilloutfit" eftersom jag inte ska göra något speciellt. Men nu ska jag kolla vidare på kläder, det är så funny!!!!! :D
Vi hörs
// Helle.

underbar frukost!!<3

Outfiten idag: Jeans från Gina Tricot 499 kronor
T-shirt med WILD tryck från Gina Tricot för 99 kronor
Beige armband/halsband från Hantverkshuset

FREDAG!!

Sitter hemma hos Jocke och Lina, har varit här hela dagen efter jobb. Blev en massa kaffe, kakor och bara massa snack. Riktigt trevligt. Nu sitter vi här och dricker ett glas rosévin och väntar på killarna som ska komma med maten:) hihi.
Blir en kväll som ska tillbringas här hemma med lite öl och vin och en massa snack.
Vi hörs
//Helle.

move me..

Har precis kommit hem och väntar på mamma. Hon ska komma hem till oss och snacka lite om festen. Så idag ska det beställas all mat till festen, spännande. Har haft en mycket bra dag på jobbet och det känns bra. Ikväll blir det bio och vi ska se Mission Impossible 4. Det ska bli trevligt att gå på bio för det är inte varje dag jag gör det.
Vi hörs sen!
Puss&Kram
//Helle.

Kyla, försvinn!

Hej alla pigga och glada!
Nu ska jag snart bege mig ut i kylan och stormen. Det blåser sjukt mycket och är kallt, vill inte cykla iväg. Kan hellre krypa ner igen i sängen och känna värmen. Men ibland kan det vara skönt att börja tidigt och sluta tidigt. Har precis gjort mig i ordning, och är klar för att klä på mig alla kläder...Kan det inte bara bli vår och sommar snart så man slipper alla dessa kläder som man måste ha på sig bara för att gå ut? Jag vill ha varmt så man kan ta på sig vad man vill utan att veta att man kommer att frysa. Nej, nu blev det ett deppigt inlägg och det var inte meningen. hihi! =D
Nu ska jag cykla till jobbet!
Ha de bra, en dag som denna!
Vi hörs.
Puss&Kram
// Helle.

Happy Valentines Day!!!

Hej alla hjärtegull!
Idag är det Alla Hjärtans Dag ju och det har nog inte så många missat.
Jobbade till halv 5 sen så böjd älskling mig på middag.
Så jag har precis kommit hem från den mysig 3 rätters middag på Millennium med älskling. Mycket gott och mumsigt. Nu ska vi kolla på The Double, en film som en tjejkompis rekommenderade. Inte för att det är någon kärleksfilm men det behövs inte jag har ju min älskling ;). 
Nu ska jag krypa mer under filter med älskling, det är kallt och inget roligt väder. 
Så jag kan säga godnatt, även fast jag inte ska sova än. 
Har en tidig morgon framför mig!
Vi hörs!
Puss & Kram
// Helle.

entrén på Millennium

färg!

Hej hopp! :)
Innan jobbet idag så fikade jag hemma hos Jocke & Lina, mycket trevligt!
Sen blev det jobb till halv 6, middag och nu sitter jag och kollar tv.
Har varit en mycket bra dag och har även varit ett härligt väder att vara ute i trots all snö.
Nu hade jag tänkte måla mina naglar men jag har problem med att välja en färg. Jag vill ju ha en vårig färg för att jag vill ha vår och värme:D haha!
Imorgon är det Alla Hjärtans Dag! Hoppas det blir mycket kärlek, kramar, pussar & fina ord ;)
Vi hörs!
Puss&Kram
// Helle.

shoppingday!!!

Hej alla sötnosar!
Idag har jag och älskling varit i stan och shoppat lite på Entré och sen så släppte han mig på Mobilia. Där träffade jag mamma och pappa för att bara umgås med dom lite:) och även där blev det shoppat lite till :P FAN vad jag älskar att shoppa, det är så roligt att komma hem med massa nya saker ;) sen är det inte lika kul att kolla kontot! haha.
Nu sitter jag vid datorn lite och tar det lugnt. Fredde och Linus är i köket och håller på. Snart kommer Jocke, Lina, Izabelle & Eliaz för att fika :) härligt med lite fika i dett snövädret. Det ser ut som om det ska börja snöa när som helst..suck!!!
Iaf nu ska vi inte vara deppiga. Jag ska visa mina fina inköp från idag :D
Vi hörs!
// Helle.


Grön bikin och en blå i från Cubus, överdel 149 kronor /st
underdel 79 kronor /st
Vit stickad tröja från Vero Moda, 180 kronor
Lady Million parfym 30 ml från Kicks, 475 kronor
Halsband från Kicks, 99 kronor
Hand cream (Neutrogena) från Apoteket, 29 kronor
Nagelfil från Kappahl, 19,50 kronor
Våtsevetter (Nivea) från H&M ,49,50 kronor
Hallonröd blus från H&M, 99 kronor
Stickad blå/randig tröja/tunnika från H&M 249 kronor
Blå/randig tröja med gulddragkedja från H&M, 149 kronor
Silvrig t-shirt från H&M, 199 kronor
Ögonfransböj från H&M, 39,50 kronor


Rosa kavaj från H&M 299 kronor

chilldag

Hej alla godingar!
Idag är det en chilldag. Lite tjejkväll igår med fina tjejer, så det blev lite sent.
Jag, älskling & Fredde var på subway och käkade ooch där visade sig att där var rea :D wiiie!
Fick ett par skor av älskling och sen köpte jag en tröja.
Vi hörs!
// Helle.
reebok 200 kronor (kostat 999 kronor)
200 kronor ( kostat 599 kronor)

Hej alla godingar! Nu ska jag och bea på t...

img_3179 (MMS)

Hej alla godingar! Nu ska jag och bea på tjejkväll hos sötnosen Sofie med Danni också såklart;) det är vi fyra ikväll och det ska bli så trevligt och härligt att umgås med dessa tjejer! :D ni får ha en underbar kväll för det ska jag ha iaf;)  Puss & Kram // HELLE!:D

inte bra..

Hej alla glada!
Idag började jag  men jag kollade på festlokalen idag vid halv 10. Allt är bara så bra så är jätteTAGGAD!!! Vill ha den dagen nu nu nu. Trodde imorse att mina rygsmärtor hade försvunnit..men tro det eller ej så kom dem smygande under eftermiddagen och det blev ingen träning idag heller...sjukt TRÅKIGT!!!
Ska iaf snart sticka till Shakespear med älskling & Fredde för att käka en supergod middag :D Sen blir det nog en myskväll igen:P haha!
Nu ska jag gå, ha de bra!
Vi hörs.
// Helle.

black and white

Hej alla godingar!
Blev ingen träning idag för jag har pissit ont i ryggen..och Beafis mådde inte heller så bra. Idag känner jag mig verkligen black and white. Jag har en svart & vit randig tröja, svart linne, svarta jeanstajts och vitta strumpor ;) haha!
Sitter och kollar lite på nätet och väntar på att älskling ska komma hem så vi kan laga tacos tillsammans och äta.
Sen blir det bara att mysa hela kvällen, det ska bli riktigt härligt!
Imorgon blir nog en bra dag, börjar 11 så ska fixa lite grejer med Lina & sötnosen Eliaz. Lite grejer inför festen som börjar närma sig med storm steg =D.
Aja, nu ska jag stänga av datorn och kanske börja så smått att ta fram allt till maten!
ha de bra!
Vi hörs.
// Helle.

måndag & ny vecka!

Hej finisar!
Ny duschad och klart för att bege mig till jobb. Sitter och dricka en drickyouhurt med jordgubbsmak. Det är härligt när man har tid över och bara kan sitta och ta de lugnt och göra det man tycker är roligt utan att stressa. Ja måndag som sagt och har en hel vecka framför tills det är helg men det ska bli en väldigt spännande och intressant vecka. Ska börja träna 3 ggr i veckan istället för 2 ggr. Jag och Beafis är flitiga. ;)
Nu måste jag säga hejdå, för att ta på mig hela vinterutrustningen för att sätta mig på cykeln och cykla till jobb, plus att det snöar =/
Vi hörs!!!
//H.
outfit: jeanstajts
svart linne från Gina Tricot 99 kronor
pippi-tröja från Rutstore.se
glasögon från Synoptik, Gina Tricot

färdigt!

Hej alla glada!
Nu har älskling skruvat ihop byrån, och nu är den på plats. Även en hylla med bokstäverna HOME är på plats. Nu fattas det bara en lampa som ska stå på sidan av byrån. Nu ska jag lägga i alla i den nya båryn och sen blir det att käka lite och sen kolla en bra film med älskling!
vi hörs!
Puss & Kram
//H.
härligt!

Ikea

Hej alla sötnosar!
Kom he för en stund sen från Ikea. Jag och älskling åkte dit när han kom hem. Vi handlade bara lite grann. Servetter, lakan & en byrå. Nu håller älskling på att bygga ihop sen, för jag är kass på att bygga ihop grejer ;) hihi!
jag har tömt den andra byårn som vi har haft innan, där var en del saker men även kläder :P haha! så nu när man ska flytta kläder och sånt, får man ju passa på att rensa bort det jag inte använder eller vill ha.
Nu måste jag fortsätta hjälpa till här!
Vi hörs.
Puss & Kram
//H.
gamla byårn

massa skruvar!!!

bygga ihop? jadå...

några saker ur den gamla byrån.

Hejhej! Sitter på Hantverkshuset nu med Jo...

img_0765 (MMS)

Hejhej! Sitter på Hantverkshuset nu med Johanna och fikar. Jättegott men mindre hälsosamt;) haha! Aja, det är ju söndag och snöigt så man får ju glädja sig med nått;) Vi hörs! //H.

söndag...

hej alla goa och glada!
Det snöar ute och det gör mig inte direkt glad plus att det söndag och det är måndag idag=/ en jobbvecka framför sig, men jag gillar mitt jobb så det är okej ;) haha! men helgen går alltid så sjukt fort...
En bra frukost, bra start på dagen. Har precis gjort mig iordning för att bege mig till mamma och pappa och sen till Johanna, till butiken för att fika med henne en stund. Saknar henne, har inte sett henne på ett tag så där finns nog mycket att prata om;) mysigt mysigt :D
När älskling har kommit hem så får jag hoppas på att vi sticker till Ikea och kollar och handlar lite ;) hihi!
nu måste jag ta på mig en massa kläder för att bege mig ut i kylan...
Vi hörs!
Puss & kram
//H.
dagen outfit: jeanstajts från vero moda
vitt linne från Gina Tricot 99 kronor
hoodtröja från H&M 349 kronor
bra start på dagen!!!


booom!!

Hej alla godingar!
Igår var det middag hos Beafis med älskling och beafis pojkvän Ph. Väldigt god middag som bestod av:
Förrätt: tunnbrödsrullar med någon fyllning
Varmrätt: Lövbiff, pommes, mumsig sallad, beasås & Whiskysås.
Efterrätt: Chips och dippa!
Underbart gott var det =D sen efter det så blev det en massa kort spel och även lite vin ;)
Runt halv 11 drog vi till Shakespear och träffade Emil, Anden & Peter. Väldigt trevlig, sen när shake stängde blev det efterfest ;) haha. Man är ganska sliten idag..det förtjänar man!
Idag har jag och älskling varit på Subway och käkat med Fredde. hihi, det satt mycket fint i magen.
Nu sitter vi i soffan och tar det lugnt och kollar på Batman =)
nej, nu ska jag slappa vidare.
Puss & Kram
//H.
Bilder från igår:


älskling & Bea

älskling bygger pyramid med kort.

Bea försökte, me det bara rasa ;)

Spelade skip-bo en hel del!

min älskling är duktig!

mums!

dansa dansa =D

fredagsmys

Hej alla goa & glada! :)
Jobbat till klocckan 5 sen stack jag hem, och nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt och kollar lite tv. Ska snart hoppa in i duschen för att sen öra mig iording. Ska på middag med älskling hemma hos Beafis och Ph :) ska bli väldigt trevligt. så nej, klockan är halv sex så ska faktiskt hoppa in i duschen så jag slipper stressa :P
Ha en väligt bra fredag för det ska jag ha, haha!
Vi hörs!
Puss & Kram
//H.
hope & strength!

orange, nice color!

Hej alla fina!
Sitter här vid datorn och ska snart bege mig till jobb. Det är skitkallt ute, men so tur finns det varma kläder =D
Men just nu dricker jag varmt kaffe och en drickyouhurt för att få en bra start på dagen :D hihi.
Har insett att orange är en bra färg för mig just förtillfället, är helt kär i den färgen juu ;)
Nu ska jag börja packa ihop allt jag ska ha med mig, hörs sen!
Puss & Kram
//H.
min start på dagen


min outfit:
svarta tajts från gina tricot
svart linne från gina tricot
jeans skjorta från H&M
orange klocka från ur & penn.

mumsigt =D

Hej alla godingar!
Har jobbat hela dagen, tränat med bea det var väldigt härligt. sen käkat med baby och sen har jag även bakat lite till jobb imorgon. Bjuder lite på mumsiga bilder =D
riktigt mumsigt!

Hej alla glada!  Onsdag och jag mår piss. ...

img_8811 (MMS)

Hej alla glada!  Onsdag och jag mår piss. Vaknade med genom täppt näsa och en förbannad hosta:/ hem och vila efter jobbet..skriver mer sen! Puss & Kram //H.

RSS 2.0