last day & friday!

Idag var det min sista dag på jobb..det var väldigt sorgligt att veta att jag inte ska jobba där mer. jag fick en tack present av mina kära kollegor. Det var väldigt fint av dom. 
Från elva tiden till kanske halv tre har det ösregnat och åskat hos oss...men nu är det ändå hyfsat fnt väder, solen är i allafall framme :D
vid sex tiden ska jag och älskling på middag till hans mamma med hans familj. efter middagen ska vi åka iväg till en stuga i Bolmen med massa goa vänner. det ska bli riktigt härligt och roligt. 
Ha de bra, för de ska vi ha! hihi:D 
Love, Helle!
 
Bilden togs på midsommar, vill bara ha sommarväder. 

torsdag 28/6

Idag blev det jobb från halv 8 till klockan fyra. Sen åkte jag hem och gjorde iordning mig för att åka på födelsedagsfirande på märtas by the sea med jobb. Mötte upp Bea hemma hos henne sen åkte vi tillsammans dit. det var mycket trevligt, och god mat! 
Imorgon är det min sista dag på jobb, vet inte riktigt vad jag ska känna mer än att det är sjukt sorgligt...=( 
Jag har inte hunnit blogga via datorn och min blogg.se app funkar inte så kan inte blogga via mobilen längre..så vi får se hur det går.
Vi hörs!
love, Helle!
 
Outfit igår..lite sent! :D

Märtas by the sea

en liten hälsning från oss på Märtas by the sea :D
 
Såhär är jag klädd ikväll på födeseldagsmiddagen
 
Bea säger också hej :D hihi, hon är så söt!!! 

24/6

Söndag! vi har städat hela huset, fixat avloppen, plockat undan alla saker som har legat över allt och även varit en sväng på Ikea. På Ikea köpte vi nya vardagsbestick, nya grillknivar, massa annat! 
Fredde kom hem till oss också för att snacka lite, han har varit i Spanien i två veckor så han berätta om hans resa. 
jag och min älskling fick vars en present av honom från Spanien som var vars en klocka. Så hila gulligt av honom.
Tack Fredde för den sjukt fina klockan!!!!!
 
Så himla snygg & tack fredde! <3
 
sitter perfekt och jag är superglad! 
En vit klocka :D:D:D!!!

Midsommardagen

Midsommardagen är här! Midsommarafton igår och det var en riktigt grym dag/kväll/natt som tillbringaes i Svedala. Nu är man sliten, men det är förståligt och man förtjänar det. Nu ska jag och älsklingen snart med hans pappa, Linda, Micke & Annabell till Swedala Outlet och kolla in rean. Får se om man hitta något fynd. 
 
Älsklingen njuter av solen.
Jag älskar dig så himla mycket så det är svårt att beskriva med ord<3

Midsommar

Regnig midsommar, vi var i skanör med några från min pojkväns familj och åt varm rökt lax med nypotatis. Så sjukt gott!!! 
dom hade lovat sol, men solen kom vid 5 tiden och då var det bara att ut och sätta sig i en solstol och njuta. Fick en massa goda drinkar som min pojkväns pappa gjorde, mumsigt! 
Nu ska vi snart äta all midsommar mat som ska bli så himla gott. sen blir det nog prat, dans & massa roligheter! 
Vi hörs senare!
Love, Helle
 
 
midsommartårta och kaffe! Linus äldsta syster har bakat denna godingen;)
 
Godingarna Liam & Theodor <3
 
Jag och en drink i handen och solen lyser :D jag är glad! 
 
Jag & Liam <3
 
Love<3
 

Tisdag 19/6

Tisdag och det är alltid min långa dag. Jobbar till kl.18.00! Men jag börjar ju lite senare då ;)
idag blir det nog inte så mycket annat än att jobba, äta, umgås lite med baby och sen sova. Just så ser min dag ut förtillfället :( inte så rolig dag! 
Ska snart åka till toppen för att handla massa glass till jobb. Ska bjuda alla barnen på glass för att jag ska sluta nästa vecka. Så idag blir det lite festligheter :D 
Love, Helle!


Ge mig sommar med sol och värme! jordgubbar är så himla gott<3

glass!!!

min mumsiga glass :D wiiie! 
nu ska jag njuta :D 

tråkigt väder..

Tjena!
Jobbat idag och slutade tidigt, det var riktigt skönt. Jag var så himla trött i morse så det blir nog en tidig kväll.  Har precis ätit skaldjurspasta och det var mumsigt. Ska snart åka till pointen och handla glass. Hallon-saltlaktits med extra saltlaktitsströssel :D mumma! 
Det är inte så bra väder, har spöregnat, åskat och blixtat lite. :( men glass kan man äta när som helst!!!
ikväll blir det filmkväll med älskling och bara ta det lugnt.
 



trött tjej 06.20 på morgonen! 

söndag 17/6

Söndagen är här och helgen är snart slut...har ändå fått göra en del idag, tvättat och fixat lite med kläder. har även varit på Hantverkshuset och fikat och pratat med Johanna (min pokväns syster). Sen blev det en sväng till Beafis för att hämta grejer sen i fredags. Nu är jag hemma och väntar på att min älskling ska komma hem.

Igår gjorde jag och baby inte alls mycket. Vi tog det så lugnt man bara kan göra. det var riktigt skönt!! 
Jag orkade inte ens sätta på datorn för att fixa med bilderna från studnterna i fredags. Då är man trött och slööö ;)
haha! 
men bilderna kommer nu istället.
Love, Helle!


jag och bamse på Hantverkshuset <3


sötnosen Louise när hon var liten<3


the girls ;)<3


Lille & Hennes pojkvän Janne :D


min saknade vän på hennes student. GRATTIS TILL STUDENTEN LOUISE <3


15/6 STUDENT!

Idag är det fredag och det ska firas med två tjejkompisar som tar studenten. Det ska blir riktigt roligt! Jag är hemma från jobb nu. jobbade 06.30-13.00. En skön dag och nu ska jag ut och lägga mig i solen och vänta på att klockan ska bli runt två för att åka till Hantverkshuset och träffa Johanna (min pojkväns syster) sen blir det att åkte hem och packa ner lite saker. Ska träffa Beafis vid jobb för att sen åka hem till henne och göra oss iordning inför studenterna. :D hihi!
Bilder kommer imorgon;) tror inte jag hinner lägga upp några senare. 
Vi hörs! 
Love, Helle


Onsdag 13/6

Idag var jag jobbat till 16. Sen åkte jag hem och började göra kvällsmat som
Blev tonfisksallad med vitlöksbröd:D det blev jättegott. Har varit riktigt fint väder idag och man blir så glad av att solen är framme. Kollade ett avsnitt gossip girl med älsklingen. Nu spelar Danmark så de kan man ju inte missa;)
Vi hörs
Love, Helle

tisdag & sol

Sitter och dricka sista kaffet innan jag ska åka till jobb. En man har precis varit här för att fixa vårt varmvatten och nu ska vi fått varmvatten igen. Nu slipper man åka hem till mamma och pappa för att duscha, wiie :D
Idag händer nog inte så mycket hos mig, slutar 18 sen ska jag hem. Så blir nog en lugn kväll som det ser ut nu :D haha!
Men man vet aldrig vad livet bjuder på ;)
Ha en skön dag ute i solen, för det ska jag ha!
Vi hörs
Love, Helle! :D

Avslutning

Idag ska jag på avslutning i kyrkan med hela förskolan. Det ska bli så roligt att gå dit och se barnen sjunga. Minnen väcks för mig, har varit mycket i kyrkan när jag var yngre...men inte längre.
idag slutar jag kl.17 sen blir det hem och äta och hinna kolla lite Gossip Girl innan Sverige matchen ska spelas.
Vi får hålla tummarna för Sverige ikväll!
Vi hörs
Love, Helle!
Avslutning :)

söndag

redan söndag...då börjar en hel ny vecka som man har framför sig.
Idag har jag varit duktig och städat hela huset och tvättat. vid ett tiden så åkte jag till Mobilia för att träffa JJ & Hanna. Saknat dom lite grann;) Sen när jag varit där så åkte jag till Rusta och handlade lite sen åkte jag hem.
jag och älskling ska snart åka till willys och handla lite mat till veckan som kommer. Sen blir det Gossip Girl för hela slanten ikväll.
Vi hörs
Love, Helle!

Outfit 9/6

Love, Helle!

hemma hos mamma & pappa

Hej!
Städad hela huset imorse och tvättade. Nu sitter jag hos mamma och pappa och är social i detta fina vädret.
jag väntar på att Steffi ska komma och hämta mig för att vi ska åka och käka sen ska vi till Bea för att sola, får ju hålla solbrännan igång;) haha!
Ska köra mamma och pappa till malmö, sen hem och göra mig iordning.
ikväll blir det fest hemma hos Emil.
Vi hörs
Love, Helle!
min älskade hund<3

Fredag

Välkomnar fredagkvällen. om typ en timme kommer lite vänner för att spela badminton och umgås. Det ska bli mycket trevligt. Det blir en ganska lugnt kväll för att orka med festen imorgon hemma hos Emil =).
Dagen har varit bra, slutade 16.00 och sen åkte jag bara hem och träffade älskling och har precis lagat mat nu som ska ner i magen. Det blir pannkakor med glass, mumsigt :D
Vi hörs
Love, Helle!
gav tre röda rosor till älskling idag, jag älskar dig Linus! <3
Kvällsmaten, mumma! :D

Outfit 7/6

Min outfit på Martin´s student.
Lila klänning från Nelly.com
Vit kavaj från Vero Moda.

Student

Har precis kommit hem till mamma och pappa för att sen gå över till grannen som tar studenten idag:D grattis till honom. Jag ska dit och äta sen hem eftersom jag ska jobba imorgon.
Jag börjar få ont i halsen och det är inte bra, har inte tid att vara sjuk:(
Men ska bli trevligt att gå på student, var ju ett år sen jag själv tog studenten..det saknar jag!<3
Bild kommer sen.
Vi hörs senare!
Love, Helle

Forgot

Jag glömde berätta att jag fick en klänning av min älskade mamma idag. Det var en blå klänning från Rut m.fl som hon hade köpt på mig. Har tagit foto på den men har inte hunnit lägga in dom och orkar inte göra det nu. Sp ni får se hur den sitter och ser ut en annan dag. Tack mamma för klänningen :D
Love, Helle!

Nationaldagen

Nationaldagen är snart slut och den har varit mycket bra. Skönt att vara ledig mitt i veckan, och har ändå hunnit med en del. Jag har sovit mycket gott, ätit en god frukost med min älskling. Sen när han åkte iväg så passade jag på att rensa bland mina klänningar och det blev en liten del som försvann i garderoben;) hihi! Jag är lite klar men jag har kommit en bit på vägen iaf. När älsklingen hade kommit hem så kom även Bea, Ph, Steffi, Emil & Anton förbi för att spela lite volleyboll! Det var riktigt roligt:D
Jag och älskling skulle egentligen med till Shake och äta med de andra men vi stannade hemma och gjorde en mysig middag med kyckling & klyftpotatis:) nu är det mys i soffan och sen läggdags, det är ju jobbdag imorgon;) måste vara pigg då.
Vi hörs!
Love, Helle

5 juni

Sitter ute med baby, Fredde, Ph, Emil & Anton hos oss. Vi ska snart spela vollyboll sen blir det nog att gå in och lägga sig. Eller så får vi se vart kvällen leder oss, haha!
Jag var på en mycket härligt utflykt med jobbet idag. Man fick flashbacks när man själv var liten och var på utflykt med matsäck och lekar osv.
En bra dag men jag är helt slut, har nog inte varit såhär trött på ett bra tag!
Men ha en bra kväll för det ska jag ha :D
Love, Helle!
bild från utflykten i Falsterbo! :D
Vi hittade en Mamma Mu gunga :D hihi, riktigt härlig att gunga på.

Utflykt :D

Idag ska jag på utflykt med jobb och alla barnen. Det ska bli så himla roligt. Matsäcken är packad med sallad, pannkakor, kex, kaffe och cola:D det var ett bra tag sen jag var iväg på utflykt! Har stängningen idag så det blir en lång dag men förhoppningsvis härlig.
Och imorgon är vi lediga så sjukt skönt, kanske blir att jag får städat och rensat min garderob då..jag måste men jag orkar inte:( så drygt!
Men vi får hörs senare, måste iväg nu!
Love, Helle

4 juni

Idag har jag jobbat till klockan fem sen blev det att åka hem för att sedan åka till toppen med baby. Handlade mat och ingredienser inför utflykten imorgon med jobbet. gjorde pannkakor till efterrätt och ska ju även ta med mig i min matsäck :) hihi!
sitter och njuter av pannkakor och stracciatella glass nu och kollar på tv med älsklingen<3
mumma! :D

My outfit 1/6

Fredagskväll

Nu är jag klar för att åka till Kaptensgården med baby, Bea & Ph. De är påväg hit för att hämta oss. Ikväll ska vi äta god mat och fira att de har fått lägenhet:D ska bli riktigt mysigt & trevligt!:)
P&K
Love, Helle

i love my shoes

Jag köpte ett par skor förra helgen på Toppen Gallerian.
Jag bara älskar dessa ADIDAS skor :D wiiie!
Love, Helle!
Kärlek

burn it down

fredag, jag slutar kl. 18 ikväll! det känns jobbigt men fredagen brukar gå ganska så snabbt. Igår jobbade jag sen var jag hos Maja, min frisör och gjorde ljusare slingor i mitt hår, tonade i en varmt ljusare färg och satte in en turkos fjäder som de kallar de;) haha! Jag bara älskar den! :D
Efter frisören så blev det kränga en pizza och sen mysa med baby framför tvn :)
det har inte hänt så mycket mer i mitt liv förtillfället.
Oj, jo! klart det har!!!
min kära vän beafis och hennes pojkvän blev med lägenhet i onsdags! GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL DOM =D
Vi hörs
Love, Helle!

Hos friösren igår :D

här ser man min turkosa fjäder lite grann, och mitt hår som är så fint:D


jättegod, bra start på denna morgonen!
RSS 2.0