shopping sugen till max

Hej alla sötnosar!
Sitter och kollar på Burlesque (som är så himla bra) och väntar på att älsklinge ska komma hem.
Idag har dagen bestått av jobb, fika hos mig med Bea, Danni  Sofie och pratat en hel del. Kändes som om vi inte sets på länge för att vi hade så mycket att prata om men vi ses nog varje vecka ;) hihi. sen blev det träning med Bea och lite handling på Toppen sen var det att cykla hem i den iskalla kylan...nu sitter jag även vid datan och kollar kläder och inser att jag bara vill ha vår och sommar så man kan klä sig i lite härligare kläder & färger;) haha! och såklart kollar jag på massa kläder och hittat ju en del hel jag bara vill klicka hem, men det får vänta lite! Jg tränar ju inte för ingenting ;)..haha...
nu ska jag krypaa ner under en filt och fortsätta kolla filmen!
jag älskar min älskade pojkvän så sjukt mycket, utan honom hade jag inte varit hel! <3
ville bara att ni skulle veta;)
Puss & Kram
// H.
ps. här kommer några bilder på några kläder jag vill köpa!!! bli GALEN snart :P
jag bara älskar alla plaggen..KÄRLEK
allt från ginatricot.se

Tidig morgon

Godmorgon!
Tidig morgon för mig idag, gick upp kvart i sex för att öppna på jobb..Nu sitter jag på jobb och dricker en kopp mintte och bara tar det lugnt. Jag kom upp för sängen imorse men det sjukt ont..jag vill inte ha såhär ont eller ont överhuvudtaget för då kan jag inte träna. Nu när man väl kommit igång så kommer där nått som ska hindra mig från att träna. Men så lätt ger jag mig inte, jag kan cykla och jag kan röra mina armar och så, så det blir ändå en väldigt lugn träning på gymmet ikväll med Beafis.
Idag har jag och min älskling 25 månader, tiden går fort. Men jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går!
I eftermiddag när jag har slutat ska jag åka hem och sätta på kaffe och vänta in fin besök av två eller tre tjejer som ska träffas och bara snacka :D det kan bli mycket trevligt;)
Vi får höras senare!
Puss & Kram
// H.

my eyes

Hej alla gullungar! Ligger i sängen och ko...

img_9233 (MMS)

Hej alla gullungar! Ligger i sängen och kollar på Chefen undercover på 4an. Jag har ryggsmärter så det lite jobbigt att gå och röra på sig så jag får ligga här helt enkelt. Börjar halv sju imorgonbitti så det blir en tidig kväll för lilla mig, får bara hoppas på att jag kan sova ordentligt och komma upp imorgon!:) imorgon får vi hoppas på träning om ryggsmärterna har försvunnit..men jag slutar halv tre så det blir väl Kaffe med Beafis & Danni:D det ska bli mycket trevligt. Nu ska jag mysa lite med min älskling innan det är läggdags ;) hihi. Fresten, det gick super hos lin bror med planeringen:D TAGGA!  Vi hörs! Puss & Kram //H.

Tjenixen igen! Sitter på bussen nu och är...

Tjenixen igen! Sitter på bussen nu och är i Malmö men ska inte hoppa av än;) då är man påväg till min kära bror och ska planera med honom:D spännande! Mår inte hundra idag..vet inte varför..förkyld, hostig och extremt trött, har inte sovit värst bra inatt:/ så det blir nog ingen träning för mig ikväll:( buuhuu...:( det gick väl sådär hos läkaren. Var allergisk mot lite grann. Katt, Hund, två olika mögelsorter, två olika dammkvalster, gräs, gråbo, björk:/ suck..ingen bra måndag! Så ja! Vi hörs Puss & Kram //H.

Mitt pricktest:

img_0556 (MMS)

Mitt pricktest:

Hej alla gullisar! Såja, nu sitter man hos...

Hej alla gullisar! Såja, nu sitter man hos läkaren igen för att göra min sista sak på allergiutredningen..ska göra pricktestet idag..det gör ONT & det är LÄSKIGT!!! Jag hatar nålaroch sprutor så vi får se hur det går och hur jag mår efter detta. Ska till min bror sen i Malmö,så skriver mer när jag sitter på bussen. Puss & Kram //H.

längtar

Hej alla godingar!
Nu har jg precis klickat hem denna fina klädesplaggen på REA.
Älskar att fynda =D
Längtar tills de kommer hem till lilla mig ;)
Ellos.se för 25 kronor
Ellos.se för 129 kronor
Ellos.se för 60 kronor
Ellos.se för 60 kronor

Påväg hem efter en mycket trevlig & underb...

img_0395 (MMS)

Påväg hem efter en mycket trevlig & underbar kväll :D //H.

Hej alla gullungar! Nu när det lördagkväll...

img_1630 (MMS)

Hej alla gullungar! Nu när det lördagkväll & det innebär fest för oss:D vi ska hem till en tjejkompis som har fyllt år och ska fira henne med dunder och brak:) just nu sitter jag och älskling hemma hos Beafis med henne pojkvän Ph! Ungefär om 40 minuter så ska vi bege oss till födelsedagsgrisen! Ha de bäst en sån här lördagkväll:D Många pussar & kramar från lilla mig!:)  //H.

Hej finisar! Har tagit en tripp till Trell...

img_9965 (MMS)

Hej finisar! Har tagit en tripp till Trelleborg med Beafis. Sen har vi även varit på Toppen Gallerian och kollat lite. Nu sitter jag hemma hos Beafis och dricker kaffe och pratar en massa!:)  Skriver mer sen! Puss & Kram //H.

shakespear

Hej mina finisar!
det gick bara bra hos farbror doktorn idag, gick även mycket bra på jobbet. slutade fem, sen blev det ganska plötsigt att jag och älskling ska ut och käka med bea, ph & fredde på shakespear. Det blir nog en mycket trevlig kväll, kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem;) haha!
nu ska vi dra, så ha de bra!
vi hörs
Puss & Kram
//H.
outfit: mörkblå jeans från Gina Tricot 299 kronor
svart linne från Gina Tricot 99 kronor
ljusrosa/beige tröja med paljetter på från H&M 149 kronor.

doktor sen jobbet

Hej alla fina!
jag sitter just förtillfället i mitt kök och dricker kaffe. Vi har elektrikor som fixa lite här hemma. Ska snart bege mig till farbror doktorn för att börja med min utredning av allergi. Efter farbror doktorn så ska man snabbt iväg till jobb. Jag slutar väl fem sen hem och äta med baby. Ikväll så kanske det blir bio med älskling och isf se Hamilton. =D wiiie! imorgon är det fredag och denna veckan har gått riktigt fort...nästan lite för fort tycker jag=(..men men det ska iaf bli skönt med helg=D det kan man aldrig klaga på :Phaha!
nu måste jag sticka till farbror doktorn så ag kan komma till jobb sen =D
vi hörs
Puss & Kram
//H.
outfit: svart linne från gina tricot 99 kronor
randig tröja från Rutstore.se 159 kronor
svarta vanliga tajts från vero moda (ingen aning priset)
denna gav jag till älskling igår,
bara för att jag älskar honom så sjukt mycket!

det ser nästan ut som det är kristaller på vara uterumsfönster =D
så fint!

stan, tränat & Sveriges mästerkock

Hej alla gullungar!
Jag har precis kommit hem och efter en härlig träning på gymmet med Bea. hade tränngsvärk men vi körde på ändå ;) haha! Nu sitter jag och bara väntar tills klockan ska bli 20.00 för då är det Sveriges mästerkock.
Jag var ju även i stan innan idag och fikade med JJ & Hanna, det var verkligen trevligt! Märtes att vi inte hade setts på ett tag, hade mycket att prata om. Men innan jag åkte hem från stan köpte jag mig två par skor på rea som jag ska kunna ha nu när jag jobbar på förskola. hade inga riktigt bra skor som höl värmen eller satt där dem skulle ;). jag slänger in några bilder på skorna.
Vi hörs, snart börja mitt tv-program=D
Puss & Kram
//H.
Vuxenskor 299 kronor på REA hos DinSko




Barnskor 199 kronor på REA hos DinSko

Hej alla finisar! Har jobbat halv sju till...

img_0447 (MMS)

Hej alla finisar! Har jobbat halv sju till ett, det var riktigt jobbigt att gå upp imorse, speciellt när man ser älskling ligger kvar och halvsover:p nu sitter jag på bussen påväg till Malmö för att träffa sätnosarna Hanna & Johanna på en fika;) ska bli riktigt kul för jag har inte träffat dom sen innan julafton...alldeldes för länge!!! Men nu ska jag iaf träffa dom och ska även försöka få med dom att hjälpa mig med att hitta en ny och fin vinterjacka;) hihi!   Vi får höras sen, sk snart hoppa av:) Puss & Kram // H.

Hej alla fina!  Nu sitter jag på rast på j...

img_3099 (MMS)

Hej alla fina!  Nu sitter jag på rast på jobb och dricker kaffe. När jag slutar halv fem så ska jag hem och byta om till träningsläger för att sticka till gymmet med Bea! Känns ändå skönt att börja träna igen;) haha! Behövs nu efter denna julen:p Vi hörs sen!  Puss & Kram //H.

Tisdag morgon och jag sitter på jobb och b...

img_3973 (MMS)

Tisdag morgon och jag sitter på jobb och bara ett barn har kommit. Men snart börjar alla droppa in så då blir de full rulle här på jobb:D älskling var helt underbar imorse och gjorde frukost till mig:D jag älskar dig Linus över allt<3

kväll och handboll

Hej alla fina läsare!
Kom hem från jobb tidigare och det var skönt, har inte sovit så bra inatt..vet inte varför. har ätit en god middag som älsklingen gjorde. Det blev lax, potatis och en härlig sallad. Mycket mumsigt. Nu sitter vi och kollar handbollen på 4an men det ser inte så ljust ut för Sverige =( just nu står det 16-13 till Serbien i 32 minuten...man blir lite deppig när man ser det men får ändå hålla tummarna för dom ändå. snart är det läggdags för mig, en jobbdag imorgon också.
Ha de bra, vi hörs!
Puss & kram
//H.
bild från mille by night

en kall måndag..

Hej alla fina!
Idag är det tillbaka till jobbet efter en härlig helg. Har en lång jobbdag till kl.18.00 men får hoppas att man kanske kan sluta lite tidigare om man inte har några barn kvar. Snön ligger kvar och jag ska sätta mig på cykeln och cykla iväg till jobb nu.
Vi hörs efter jobb.
Puss & kram
//H.
lilla jag!

hem kommen!!!

Hej alla fina!
Nu har älskling kommit hem och jag är superglad! Jag har inte saknat honom såhär mycket på väldigt länge..men en sak är säker, det är helt UNDERBART att ha honom hemma!
kunna pussa och krama honom när jag vill.
men nu ska jag umgås och prata med älsklingen!!!
vi hörs, ha de bäst så länge!

Idag är det den fredagen den 13de..älsklin...

img_7152 (MMS)

Idag är det den fredagen den 13de..älskling kommer hem imorgon och jag LÄNGTAR!! Är på jobbet nu och slutar 17.30 och det är min första dag att stänga på jobb. Ska bli spännande! Ikväll ska jag köra min pojkväns mamma till en fest och sen ska jag träffa Bea och färga hennes hår och mysa:D ha de bra så skriver jag senare! Pusspuss //H.

Hej godingar! Slutade för ungefär en halv ...

img_2248 (MMS)

Hej godingar! Slutade för ungefär en halv timme sen och min första jobbdag är avklarad och det gick jättebra, är superglad! :D nu sitter jag på bussen påväg in till stan för att träffa sötnosen Fii!!! Jag är så trött så att jag hade kunnat somna vilken sekund som helst men försöker hålla mig med sovandes till ikväll;) haha! Ps. Saknar min baby<3

Hej finisar! Nu är jag snart på jobb och ä...

img_1056 (MMS)

Hej finisar! Nu är jag snart på jobb och är lite spänd eftersom det är min första dag på Ängdala som heltidsvik :D det ska bli kul och spännande:) har sovit lite bättre i natt men jag är fortfarande helt slut i kroppen, får väl ta igen det när jag slutat. Men nu är jag framme så ha de så bra så längre! Kramisar //H.

saknar dig..

Hej finisar!
Jag sitter här och funderar på att jag egentligen skulle sovit för en timme sen men jag saknar min älskling jättemycket just för tillfället och han kommer inte hem föräns om 6 dagar...det är skitlång tid! Men jag börjar jobba på heltidsvik imorgon så jag hoppas att veckan kommer gå fort för jag vill bara träffa honom nu. Sitter i sängen och vill skriva så mycket men får inte fram ett ord..i mina tankar så har jag bara min saknade älskling som jag vet att jag inte kan träffa och pussa på eller bara veta att jag får somna bredvid honom. Det är nog det jobbigaste att jag inte ha honom vid min sida när jag ska sova. Men jag borde nog gå och lägga mig och lyssna klart på If I Could Turn Back The Hands Of Time för jag börjar kvart i sju imorgonbitti och har inte sovit så bra i helgen. Den låten får jag bara till att tänka på ett helt magiskt ögonblick med älskling men när jag har det magiska ögonblicket i tankatna så säger jag godnatt nu!
Ha de så bra! skriver mer imorgon.
Kramisar //H.


i love you!



Min kärlek till dig slutar aldrig växa. Min kärlek till dig är verkligen enorm och är svår att beskriva med ord. Varje gång du kommer hem eller jag bara får möta din blick så pirrar det i min mage, precis som om jag blir nervös. Men det är en härlig känsla som jag inte vill ska försvinna. När jag får en bra blick från dig så smälter jag, det är så mysigt att bara kunna ligga och titta in i dina ögon.

Hej finisar! Har inte haft ork till att sk...

img_4520 (MMS)

Hej finisar! Har inte haft ork till att skriva men får ta mig i kragen och skriva ett inlägg imorgon. Min älskling åker iväg imorgon, hoppas han kommer hem oskadd;D Men här kommer en bild på min outfit idag:D puss på er//H.

RSS 2.0