Hemma och fryser!

Hemma nu och kollar idol med älskling! Fast älskling lagar mat samtidigt;) hihi! Det var kallt där ute på sjön:p haha.. Se om jag kan ladda upp bilder nu från dagen & kvällen;)
Ciao /H.

Skön dag

Först jobbat idag till kl. 2 och nu är jag ute till havs med älskling, Fredde, Jocke, Emil, Peter och Matte. Snart är vi framme vid Öresundsbron för att fiska lite. Perfekt väder och vind för en fisketur! :) och jag kan säga att jag diggar att blogg.se har skaffat en app så man slipper allt klydd ;D haha! Här kommer bilder från jobb och från båten:) kommer fler bilder ikväll:D
Ciao/ H.

helgen över...

Har inte haft tid eller ork att starta datorn i helgen..men här kommmer lite bilder från en riktigt mysig och härlig helg med fint väder, mys och trevligt folk.

Ciao / H.

Fredagsmys med älskling!


Lördagen hemma hos Jocke, Lina, Izabelle & Eliaz!

Lillemannen Eliaz :)

Sötnosarna Izabelle & Eliaz!

Söndagschill.

Söndagsmys i vagnen! :)

Bättre idag..

Idag har jag också varit hemma från jobb..mådde inte alls imorse när klockan ringde. Imorgon blir de nog jobb förhoppningsvis. Idag har jag kollat film och tvättat lite. Nu är jag hemma hos min sambos mamma och såklart min älsklings sambo! Hans mamma har gjort mat till oss så vi ska väl äta om en stund. Ha de bra! Ciao/ H.

Godnatt säger jag!

Nu är det dags för mig att gå och lägga sig. Mår bättre nu och hoppas jag mår ännu bättre imorgon så att jag kan gå till jobb. Men de får vi se imorgon..idag har de blivit 5 filmer oh även idol såklart. Nu säger jag och mina ögon godnatt! Ciao /H.

mår piss..

vaknade ganska tidigt idag runt kl.6 imorse. mådde verkligen inte bra när jag vaknade så jag har stannnat hemma från jobb..jag tycker verkligen inte om att vara sjuk..vem gör de egentligen? ligger i soffan och kollar på Maria Wern - Svart fjäril. hörs senare..

Ciao / H.



sjukling...fryser frukansvärt mycket!

nyheter

precis satt in maten i ungen efter en fullspäckad dag. Hem kommen från en dag i Falsterbo, sen malmö till frisören och sen till spa & hudvård för att få en spa manityr hos en nybörjare. Jag fick den gratis annars hade den kostat (800 kr) nästa vecka ska jag dit igen :)

här kommer bilder från idag!
Ciao /H.

 



nu blir det chill vid tv med älskling sen sova, mår inte alls 100 =/

/ H.

Monday

Det är måndag och har haft en mycket bra helg men nu börjar en ny vecka och det lååångt kvar tills en ny helg kommer. I morse kl. 8 så var jag hos en sjukgymnast och nu ska jag till falsterbo´, sen vidare till Malmö och sen tillbaka till Höllviken. Ikväll hoppas jag på att det blir mys med min älskling och det är även IDOL idag :)

Ciao/ H.







/H.

Vart jag mig i världen vänder

Bilder sen i helgen









Mycket trevlig födelsedagsfest hos min bror och hans sambo Ida. Det var Ida vi firade:)

Sorry...

Jag är hemskt ledsen för att jag inte uppdaterat er sen i juli..jag vet inte varför jag inte skrivit men jag har kommit på att jag inte ska skriva så mycket utan ha en bild blogg typ. kanske nått inlägg då och då! jag ska bättra mig, jag lovar! snart kommer här bilder från helgen :D Ciao / H.
RSS 2.0