Shopping i stan

Sitter på bussen nu påväg in till Malmö för att träffa min fina Emma och shoppa såklart! Ska bli en trevlig dag med henne, har inte träffat henne sen i fredags! Så över en vecka sen, vi får ändra på det där men blir svårt med våra arbetstider, så man får passa på att träffas när båda är lediga:D ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men nått ska jag och min älskade sambo göra!!!:D hihi! Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik, för är snart framme:D
Love, Helle!
Ha en bra lördag!

Kärleken checkar in!

Hej!
Förlåt att jag inte skriver så ofta, jag ska verkligen försöka ändra på det och hitta ny inspiration till mitt skrivande!
Har inte hänt så mycket i mitt liv på sistone så ni har inte missat något;)
Har jobbat hela veckan, och det har varit en ganska tuff vecka. Nu ligger jag i sängen och kollar kärleken checkar in på TV4 med min älskling! Det blev en lugn kväll ikväll och det kanske behövdes för mig.
Imorgon blir det lite shopping med min fina vän Emma inne i stan, det ska bli riktigt roligt och mysigt!:D
Nog pratat, här får ni en bild på mig från förra fredagen!
Love, Helle

Längesen..

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag nu. Hr haft mycket att göra och inte hittat riktig lust på att skriva.
Jag ligger i soffan och dricker kaffe innan jag ska börja jobba kl. 9.
Denna helgen har varit riktigt underbar. Jag, Bea & Emma var på Ystad saltsjöbaden lör-söndag! Det var så härligt! Lugnt, mys, mycket skratt, god mat, ansiktsbehandling & självklart mycket trevligt sällskap:D
Saknade min Linus ganska mycket så när jag kom hem igår så pussade jag honom jättemycket! Han hade själv varit iväg i Göteborg med två killkompisar. Så det var underbart att se honom:Dhihi!
Mysbilder från Ystad Saltsjöbad!
Ha en bra dag!
Love, Helle

RSS 2.0