London!

Hejdå Sverige, Hej London! Nu åker vi mot Kastrup för att sätta oss på ett plan som tar oss till London. Det ska bli så härligt att bara få vara där med älskling själv och att shoppa loss. Har längtat efter detta i två månader och äntligen kommer dagen då det händer:D
Vi hörs när jag kommer hem!
Puss & Kram
Love, Helle!

friday and weekend!!!

idag är det en efterlängtad fredag. jag jobbar till klockan fyra. Sen hem och packa för att åka till London imorgon =D Wiiiiie, vad jag längtar!!!!!! Jag ska bara shoppa och umgås med älsklingen! <3
När jag har slutat idag så blir det långledigt. börjar jobba på onsdag så det är fyra dagar ledigt igen:D Kan ju inte säga nej tac till det;)
Ikväll ska vi ut och äta med Linus pappa och Lena. Det ska bli jättemysigt.
Har faktiskt inte så mycket mer att berätta.
Vi hörs senare
Love, Helle!
måste börja packa när jag kommer hem ;)



Min outfit för idag på jobbet!
Gina Jeans, 499 kronor
Grått Gina linne, 99 kronor
Beige stickad tröja med guld trådar i från H&M, 100 kronor på REA

torsdag

Idag ska jag på återbesök på AK i Malmö. Idag har det gått lite mer än 1 år sen jag gjorde min förminskning av mina bröst. Det är så skönt så det är svårt aastt beskriva. Sen när beafis har slutat som är vid halv 5 så ska vi till Trelleborg för att köpa några fiskar till henne akvarium och lite smått och gott.
Nu måste jag cykla till jobbet!
Vi hörs senare
Love, Helle!
min outfit idag :D

checkar ut för idag!

Nu checkar jag ut för idag ig checkar in i min härliga sän för att sova som en prinsessa efter denna dag. Först blev de jobb till kl. 16, sen hem och ta de lugnt i en halv timme typ sen åka till vellinge med älskling, sen hem till beafis för att sedan åka till mille och äta foundé med älskling, beafis & ph :D mycket tervligt och dunder mätt fortfarande! sen blev det en sväng hem till min mamma och pappa med bea och tillslut till nagelbyggaren Catarina vid halv 10 för att göra om mina naglar innan jag åker till älskade London!!! ;D
Men nu säger jag godnatt!
Vi hörs
Love, Helle!
i love my new nails!

Dålig på uppdatera...

Riktigt tråkigt väder..bara regnar och är grått ute. Det är så deppigt när de är sånt väder. Jag som trodde det äntligen skulle bli vår och skönt men icke.
Igår blev det ingen träning för jag hade sjukt ont i magen när jag kom hem..men fick ett ryck igår och färgade mitt hår mörkare:D jag blev jättenöjd!
Idag jobbar jag till 16.00 sen blir det en hel del som händer efter;) det ska bli kul, kan berätta mer senare ikväll!
Här kommer en bild på mig!

Trevlig middag

Sitter hemma hos Beafis och har precis ätit hemmalagade hamburgare med pommes som var så himla gott. God mat och trevligt sällskap en sån här fredag kan inte vara bättre!
Vi hörs!
Love, Helle

jobb idag!

Idag ska jag jobba efter varit hemma sen i tisdags...jag är inte sjuk men jag är dunder förkyld fortfarande men jag klarar mig! :D
Det är superfint väder och det blir man så glad av!! hoppas det blir sånt här väder hela helgen också :D
Idag blir det nog bara myskväl eftersom jag varit sjuk nåra dagar.
Har inte så mycket att säga nu egentligen.
så, vi hörs!
Love, Helle


Fredag och superfint väder!!! :D


Ångest

Fick riktig ångest för jag inte kan träna...jag har inte tränat sen förra onsdagen och det är en vecka sen. Ingen träning inte...utan man är sängliggande och har varit det sen igår:/ det suger verkligen att inte kunna göra vad man vill och knappt kunna resa sig för man blir yr...! Aja, jag lovar att jag ska skriva ett positivt inlägg snart;) haha!
Vi hörs
Love, Helle

Te & film i soffan

Fick gå hem från jobbet idag för att jag mådde skitdåligt. Har ont i huvudet, genom förkyld, ont i halsen, fryser och har ont i hela kroppen:( detta suger! Nu har jag bäddat ner mig i soffan, gjort te och satt på tvn:) snart blir det en bra film och sova lite...jag hoppas jag mår bättre så jag kan jobba imorgon, vill inte vara hemma och vara sjuk:(
Nu blev det ett sjukt deppigt inlägg..förlåt!
Love, Helle

Superbra dag!:D

Idag har jag haft en sjukt bra dag. Har varit på ett jättebra humör även fast jag vaknade med jätteont i halsen och förkyld. Men det hindrade inte min dag:D hade en tidigt dag, började halv 7 och slutade ett:) skönt dag!
Var hos optikern vid halv fem, bara en kontroll så mina linser satt bra och de gjorde dom. Fick linserna för snart två veckor sen så det är fortfarande nytt;)
Nu ligger jag i soffan och tittar på tv!
Vi hörs.
Love, Helle

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2775175/images/2012/pic_198742762.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2775175/images/2012/pic_198742762.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2775175/images/2012/pic_198742762.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2775175/images/2012/pic_198742762.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2775175/images/2012/pic_198742762.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2775175/images/2012/pic_198742762.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2775175/images/2012/pic_198742762.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2775175/images/2012/pic_198742762.jpg" class="image">

Födelsedagsmiddag

Idag har jag och älskling i Malmö för att hämta mitt nya pass som var klart och sen köpte vi en ny grill, äntligen!:D nu är vi pålägg till Svedala för att fira älsklingens pappa, var ett tag sen man såg dem så det ska bli roligt. En fågel viskade i mitt öra att vi skulle grilla, mums!;D nu ska jag vara social med älskling!
Ha en skön kväll allihopa, i detta fina vädret!
Love, Helle!

Girlnight!

Är hemma hos Beafis, har precis gjort oss klara för en riktigt tjejkväll med fyra snygga brudar. Det var ett tag sen vi hade en brudkväll! Vi har alltid så roligt ihop med mycket skratt och mycket snack;) men nu ska jag öppna en cider så vi hörs sen.
Love, Helle!

Tidig dag

Idag började jag kl. 06.30 men jag slutar 1;) så jag ska verkligen inte klaga!:D igår var jobbade jag sen blev det återträff med gamla gymnasieklassen på lilla torg! En riktigt härlig kväll, roligt att träffa alla och prata med dom.
Vi hörs!
Love, Helle

Påsken är slut

Påsken är över för mig, och imorgon är det tillbaka till jobbet efter 4 dagars ledighet. Det har varit skönt med lite längre ledighet men nu är det tillbaka till verkigheten!
I lördags var vi hos älskligens mamma på påskmiddag och träffade hans familj, och igår så var vi hemma hos mina föräldrar på påskmiddag och träffade en av mina brödrar med sambo :) jättetrevligt med alla middagar och sällskap!
Idag har jag träffat Bea och varit med henne hos Catarina som är nagelbyggare och byggde hennes naglar. Bea blev supernöjd och det var härligt!
Imorgon är det stängning för mig och efter det blir det träning med Beafis & Lina!
Nu väntar jag på mat, älskling lagar spagetti och köttfärssås. muma ska de bli, det doftar helt fantastiskt! =D
Vi hörs
Love, Helle!
En bild från 2010 när det var sjukt mycket snö, det har fan snöat ihelgen!
Bort med vinter och fram med våren!!!

långfredag

denna dagen säger alla att det ska vara så himla lång...men det tycker inte jag. Det känns som om det kanske var så förr eftersom inget hade öppet då. Men idag har allt öppet iallafall några timmar, och tiden går som vanligt. Men jag tycker man är helt fel på dagarna bara för man kommer vara ledig så många dagar nu.
Idag har jag varit hos mamma och pappa för att lämna och hämta lite saker. Jag har även slängt 37 par skor som var där hemma som jag inte fått plats med hos oss. Jag hittade mina älsklade vita convers som ska slängas in i tvättmaskinen idag för att bli lite renare.
Jag har även varit på toppen för att handla lite saker till denna helgen.
Nu sitter jag och rensar min gamla dator som mamma ska få, men vill ta bort allt som är mitt. haha!
Ikväll blir det lite partaj, ska ut i Höllviken med goa vänner och Daniel som är hemma från Schwiez.
Nu ska jag fortsätta med min gamla dator, så hörs vi!
Love, helle!

mina nya naglar!

så nöjd jag är med mina nya naglar!
dom gamla var så utväckta och nu är dom borta!
vi hörs!
Love, Helle!
Före:
Efter:
i love!!!

skärtorsdag

idag har jag fullt upp. sista dagen man jobbar sen har man 4 dagars ledighet. Det ska bli så skönt. Efter jag slutat klockan fyra så ska jag iväg och fixa mina naglar. Äntligen!!! sen efter det ska jag på synkontroll för linser på toppengallerian. när jag är klar där så kommer älskling och hämtar mig för vi sk på kalas i Bara för hans systerson som fyllt 2 år! fullspäckad dag, men härlig! :D
nu ska jag cykla till jobbet.
Love, Helle!
my outfit today!

Frisörtid

Idag har jag jobbat till 4 sen åkte jag direkt till frisören. Min gamla tjejkompis Maja är frisör och jobbar i Höllviken. Så jag hade bokat tid hos henne, istället för att ta mig in till malmö. Jag blev jättenöjd med klippningen. Hon klippte av lite mer än en decimeter men det var bara skönt. Jag vill ha långt hår, men nu gäller det att jag ska gå regelbundet till Maja. hihi!
nu blir det att glo lite på tv innan man ska sova.
Love, helle!
kort hår!
RSS 2.0