Efterlängtad fredag

Förlåt att jag inte har skrivit på ett bra tag. Jag har haft fullt upp med nytt jobb, mycket träning och fint väder så har träffat mycket vänner.
igår så slutade jag vid 4 tiden, så jag åkte hem och hämta lite saker sen stack jag till jobb igen för att vänta på att Beafis skulle sluta jobba. Vi stack och hömta min mammas bil för att ta en liten tripp till Skanör/Falsterbo. Mycket härligt, för det var fint väder även fast det blåste. Sen blev det att åka till toppen för att handla mat till grillningen hemma hos Jessica & Kevin. Det var riktigt gott att grilla och såklat riktigt trevlig att träffa vännerna :D hihi!
Sen blev det att åka hem och kränga lite chips & godis och kollade en film.
idag har jag varit i Malmö med Sofie. Räddaren i nöden!! Bea blev sjuk så hon kunde inte följa md mig in till stan ch jag hade tur att Sofie kunde. Vi fixade ett nytt pass till mig och kikade även in på monki & gina tricot! SÅ FINT KLÄDER!!! Vill SHOPPA!
Nu är jag hemma och chillar i soffan! :D
Vi hörs!
Love, Helle'


Jag & Sofie på Mille!

Sitter på jobb och har rast! Slutar runt f...

Sitter på jobb och har rast! Slutar runt fyra och ska gå och hämta min cykel, äntligen:D sen ska jag cykla hem till Beafis och sen ska vi sticka och träna! Igår träna vi och jag har SÅDAN träningsvärk..i rumpan!!! :p men vi ska få ny träningsvärk idag;) hihi! Nä, nu ska jag sluta babbla bajs! Vi hörs! Love, Helle!

Cocktailparajjjjj!!!!

img_8316 (MMS)

Cocktailparajjjjj!!!!

målardax

Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar, sen beger jag mig hem till Jocke & Lina! Ska hjälpa Lina att måla, jag gillar att måla så det ska bli roligt:D Ska även käka lunch där hemma, mumma!
Sen blir det att åka hem igen och fortsätta plocka undan..det är fan inte roligt att inte jobba, tur att det inte är sålångt kvar tills jag börjar..för då måste man verkligen passa på att göra allt hemma, det är skönt att ha de gjort och slippa att man måste ta det på helgen! Men aja, jag ska inte klaga! :D
nu ska jag fortsätta!
Vi hörs!
Love, Helle


redo för målning! :D


Trelleborg

Sitter och kollar på en film som heter Ring of death, sjukt bra!
Idag har jag ändå hunnit med en del. Tvättat lite kläder, fikat på Hantverkshuset, varit i Trelleborg med Beafis, tränat och nu kollar jag ju film. :D
En mycket härlig dag med Beafisen i Trelleborg, man kan ju säga att vi inte kom hem tomhänta :P
Bea handlade: Ett par svarta jeans, två linnen, turkosa ljus & ett akvarium med massa tillbehör.
Jag handlade: En tröja, ett sjukt snyggt linne, ett randigt linne, en nagelsax. Vi fikade också där på Espresso House, så himla mumsigt!
Aja, här kommer bilder från idag!
Vi hörs!
Love, Helle
Fika på Espresso House


Allt som vi inhaandlade, ska lasta in allt i bilen;)


Ingen bra bild, men vi gjorde iordning Beafis akvarium!
Det blev jättebra, nu fattas bara fiskarna! :D

SUNSHINE!

sunshine, det är helt underbart när solen lyser och är uppe en hel dag. Ddet har den varit idag och jag har kunnat njutit av den för jag har inte jobbat. Idag har jag umgåtts med Johanna, Linus syster. Har varit på Ikea och köpte lite glas inför lördag, även varit på Mobilia och köpte skor. Jag ett par och Johanna ett par. Är så himla nöjd med mitt köp!!! :D
sen blev det en sväng hem till Johanna i Svedala och kollade på klänningar & käkade Mc Donalds, mums! :D
nu är jag hemma och ska snart börja laga mat till mig och baby, han är väl hemma när som!
Vi hörs!
Love, Helle
mitt vår outfit: svarta tajts från Vero Moda
svart linne från Gina Tricot
ceriserosa tunika från Ellos.se för 60 kronor på REA
flätat bälte
svart skinnjacka

Lila mockaskor från Scorett 499 kronor, love it!!!


Svedala kyrkan!

underbar helg!

hemma och har precis ätit en riktigt god middag som älskling har gjort. Han är riktigt grym på matlagning, enligt min mening!
Rikigt trevligt och härligt att få träffa Linus syster och familj idag. Mysig fika med massa bullar och kakor och sjävklart gott kaffe. Tack för en trevlig fika!
Nu ska jag gå och förbereda chips & dippa inför söndagsfilmen på 4an som är Taken.
Vi hörs!
Love, Helle!
min älskling & hans systersöner! helt underbara<3

Superhärlig utsikt!

precis kommit upp på hotellrummet igen efter en mycket god hotellfrukost med älsklingen. Snart ska vi checka ut och åka en sväng till Linus syster. Ska bli mycket trevligt för vi har inte sett dom på ett väldigt bra tag. Tror det är sen i julas, iaf alldeldes för länge...
jag vill tacka underbara tjejer för i fredags, tacka älskling för denna vistlsen i Malmö med honom. har haft en helt underbar helg.
Vi hörs!
Love, helle!
utsikten från vårt hotellrum, helt fantastisk!
mooii!

Hilton Hotell

Ligger i en underbar hotellsäng på Hilton i Malmö med älskling! Fick denna underbara 20 års present av Jocke, Lina, Frippe, Pia & Fredde. Idag har vi gått i stan och shoppat lite, sen käkade vi på Jensen´s Böfhus innan vi skulle se bio. På bion blev det Safe House och popcorn ;) Safe House var riktigt bra, en action & thriller. Den kan jag rekommndera.
Nu ska jag forsätta mysa med älskling innan vi ska njuta av vår hotellsömn :D
Vi hörs!
Love,Helle!


min outfit: Jeans tajts från Gina Tricot
vitt linne från Gina Tricot 99 kronor
Beige stickad tunika/klänning från Vero Moda 100 kronor på REA.

fick en överraskning när vi kom tillbaka till hotellet inna vi skulle ut och äta.
Mycket trevligt från Hilton!

jag på jensen´s böfhus

8 mars

idag har jag jobbat på en ny förskola, ny för mig! och fick mycket positiv kritik och fick även ett vikariat där och jag är superduper lycklig för det :D wiiie!
jag slutade ett men satte mig i personalrummet och snackade lite med all personal. mycket trevligt!
sen cyklade jag till Hantverkshuset och fikade med johanna & cecilia!
har tagit en massa bilder på nya smycken, nyheter på inredning osv från Hantverkshuset som jag tänkte lägga upp och visa er allt fint.
åk gärna till Hantverkshuset och kolla in allt nytt!!!
om ni undrar någonting om detta, kanske märke? fler färger? vilka färger? m.m så kan ni höra av er till mig på:
[email protected] så svarar jag på era frågor.
tyvärr har inte Hantverkshuset en hemsida!

strålande väder

riktigt fint väder, har tvättat lite och håller på att fixa mitt hår. Fördriver tiden med att pyssla om de lite :D. Ska snart bege mig till Hantverkshuset och käka lunch och fika med Johanna. jag hoppas jag får med Johanna till Ica Maxi för jag måste köpa ett på vind/regnbyxor och jag har fått tips att där ska finnas ett par hyfsat billiga. får se om jag hittar några och om jag kommer dit.
nu ska jag göra mig klar så jag kan ut och cykla i detta fina väder!
moiii helle :D

6 mars!

en vanlig tisdag idag, blev inringd imorse och jobbade till halv 5. har precis kommit hem från Bea, va där efter jobbet. Var där och pratade lite och även Sofie var där. nu blir det mat som älskling har gjort, sen chilla framför tvn och bara ta de lugnt.
vi hörs!
love, helle!!!
outfit: svarta tjats från Vero Moda
svart linne från Gina Tricot
grå tunika från H&M

ny vecka, nya tag!

Sitter vid datorn och gör faktiskt inte så mycket. Ska snart ta mig nått att äta. En mycket trevlig dag med beafis som kom och roa mig efter några dagars sängliggande...och mycket trevlig kväll med älskling, bea & ph, med mycket skratt och god mat =)
det är ett strålande väder och vill bara gå ut och njuta av det, men det får bli lite senare när jag ska iväg och passa två goa barn.
Nu är snart den första tvättmaskinen klar så då ska man fixa med den.
Vi hörs!
Love, Helle.
Du är en grym vän! Dig ska jag verkligen tar vara på livet ut! <3

Sitter och kollar på kontoret och spelar ä...

img_2088 (MMS)

Sitter och kollar på kontoret och spelar även kort med Bea, även hennes pojkvän ph är här:) Linus & ph står och lagar mat till oss alla. Blir en mysig kväll med god mat och trevligt sällskap.  Sen blir det nog att se Wallander - Vittnet. Vi hörs sen! Love, Helle<3

alltid shoppingsugen när jag är sjuk!

jag blir alltid så shoppingsugen när jag är sjuk! är det bara jag eller? det är tur att jag ska få shoppa av mig om en vecka :D! det ska bli en mysig helg.
har kollat på så många internetsidor på kläder, skor m.m så jag blir helt galen!!!
love, helle.


vårväder & sjuk

Var ett jättefint väder både igår och idag men har inte kunnat avnjuta det för att jag har bara läggat i sängen eller i soffan...är sjuk..trodde att min eber skulle gå över men den vill inte ge med sig. Jag säger bara tack Ipreen och Panodil! vad skulle jag gjort utan er? Jag orkar verkligen inte vara sjuk mer..hatar att ha feber!!! Skulle egentligen på fest ikväll, men älskling fick åka dit utan mig.
ligger i soffan och kollar gladiatiorerna, detta får bli min lördagkväll!
love, helle.


SJUUUK!!! Jag hann komma till jobb och var...

img_8285 (MMS)

SJUUUK!!! Jag hann komma till jobb och vara där i någon timme sen slog febern till. Nu är jag hemma, ligger under två duntäcken plus en värmefilt. Ligger och tittar på Step Up 1 och äter Calippo Cola.. Jag hostar som bara den och har ont i hela kroppen, fryser även fast kroppen är stekhet..detta suger som fan... Hoppas ni mår bra! Love, Helle

inte frisk...

sitter i soffan och är krasslig. I natt fick jag feber men den har försvunnit nu...jag mår inte bra, men jag är inte jättesjuk! Igår var jag helt slut efter jag kommit hem från Louise. Vi alla pratade igår, och nu känns det bra att ha fått prata och söga vad man tyckte. även fast jag inte sa jättemycket för att jag inte mådde bra.
klockan 2 blir det jobb till 6 sen är det hem och vila.
Love,
// Helle.
RSS 2.0