jobb efter 2 veckors semester

Hejhej!


Igår var det första dagen som jag jobbade efter 2 veckor semester. Det är faktiskt skönt att börja jobba, tjäna sina egna pengar igen.
Men jag har haft underbar semester. Var ju på Magaluf och sen blev jag dock sjuk..förkyld och mycket hosta! Det var inte alls så kul så jag kunde inte jobba på två dagar sen tog jag ledigt två dagar av privata själ sen hade jag semester igen för att jag och min sambo skulle till hans syster i Svedala och festa tors-lör.
I lördags så fyllde min tjejkompis Louise 18 år, så vi var hemma hos henne och på fest och firade henne. En mycket trevlig kväll!

Nu sitter jag i soffan och ska snart gå och lägga mig för det är en jobbdag imorgon också. Plus att jag ska mysa med min älskling lite innan man ska sova :)


Jag älskar verkligen min pojkvän, festman & sambo! <3

Jag & älskling på min bal! Jag älskar dig<3

Nu åker vi

Hejhej! Nu är de lite mindre än två timmar tills min pojkväns mamma kommer och hämtar oss för att köra till kastrup där vi ska åka ifrån!:D planet lyfter 20.00:D vi ska ha världens bästa vecka där nere och de ska bli underbart skönt att åka!:) Ville bara frestas lite, hihi! Inget mer att säga men än att jag var ute och käka med min Hanna på millennium i Höllviken:) det var mycket trevligt och super gott:D Ni får ha en bra vecka här hemma i Sverige så hörs vi när jag kommer hem och bloggar igen;) Pusspuss//H.
RSS 2.0