old times

Tja!

Förlåt att jag har varit seg på att uppdatera er om vad som hänt runt omkring mig den senaste tiden! ska bättra mig:) hihi!

Nu sitter jag vid min kära gamla dator och hittade gamla bilder på min externa hårddisk. Laddar upp några i slutet av inlägget.
Idag har jag inte gjort så mycket, men vaknade och mös lite med älskling innan vi gick upp. Sen blev vi riktigt förvirrade eftersom det var ju inatt man skulle ställa om klockan:P det hade vi ju glömt men min mobil hade ställt om sig själv. Tur att man hade det på automatisk:P 
Nu sitter jag och funderar om man ska ta ett ryk i garderoben och ta bort lite kläder som bara ligger och tar plats så man kan få mer plats till de kläder man använder;) haha! Om jag inte pallar idag så blir det väl i veckan eftersom jag inte jobbar längre, så nu får man ju börja söka jobb =( sjukt drygt. 
Men på torsdag blir en bra dag iaf, min tjejkompis Bea fyller 20 år så det blir en köpenhamn tripp med henne och hennes mamma! :) ska bli mycket trevligt & en härlig dag! ;)

Vi får hörs lite senare! :) 

Old times pictures


Bakning med Bea 2009



Danmark med Josie 2008

yngre & blond...



old times friendship..

ville bara säga jag älskar dig! God natt<3

img_0191 (MMS)

ville bara säga jag älskar dig! God natt<3

vänskap

Hallååå sötnosar! Jag har tänkt länge om jag ska skriva en sak här eller inte men har bestämt mig för att göra det.  Att ha vänner är helt underbart men hur vet man vem som är ens riktiga vänner oh inte? Den frågan hade jag velat ha svar på men det är väl bara jag själv som vet oh känner de på mig. Vissa vänner kommer oh går oh vissa håller kvar hela tiden. Men de vänner som kommer oh går är de för att dom tröttnar eller varför gör man så? Ibland kan jag känna att det är mycket snack om att hålla kontakten oh massa sånt än vad som händer fysiskt. Vissa vänner vet man att man alltid har även fast man inte pratar med dom dagligen! Men vissa vet man aldrig vart man har dom. Problemet är att man kanske har olika uppfattningar om sin vänskap, eller att man glider ifrån. Jag känner ganska ofta att vissa vänner som man vill ha vid sin sida oh veta att dom alltid finns där för en vad som än händer inte finns där alltid! Vad ska man göra åt de? Låta de gå oh vänta in tiden? Ibland kan det faktiskt vara försent att hitta den vänskapen man hade innan...klart att folk förändras men vart går gränsen till att man inte känner igen den vännen man hade som vän innan? Man behöver verkligen vänner för att klara livet..jag behöver iaf! Alla mina vänner har fått ett eget liv..men vissa av mina vänner visar verkligen att dom bryr sig om mig oh kan prata med mig utan att man måste ses hela tiden! Vissa vänner kan inte alltid acceptera det..tyvärr är de tråkigt! Jag har hellre få riktiga vänner än flera vänner som inte bryr sig! Alla är vi olika oh går ihop eller inte. Men ska man inte ta vara på dom vänner man har? Jag försöker verkligen ha kontakt med mina men det är inte alltid man får nått tillbaka bara för de har sitt...aja nu har jag fått skrivaav mig lite oh det var skönt! Som sagt, ta vara på dom vänner du har oh som bryr sig om dig! Så du inte tappar de som kanske betyder nått innerst inne..du kanske inte vill inse det! Puss&kram Ciao / H.

Britney Spears snart..ska blir riktigt rol...

img_8468 (MMS)

Britney Spears snart..ska blir riktigt roligt att se henne live:) kommer bilder imorgon men bild från mig innan jag stack hemifrån med älskling till Malmö Arena! Hörs imorgon, love H.

Riktigt oväder...

img_7815 (MMS)

Riktigt oväder...

En av krukorna i Lund! Denna bilden kom in...

img_3710 (MMS)

En av krukorna i Lund! Denna bilden kom inte med i andra inlägget:/ Så ser det ut uppifrån:)

Är i Lund & planterar blommor i krukor til...

img_5520 (MMS)

Är i Lund & planterar blommor i krukor till HSB med min arbetskamrat Ing-Marie:) väldigt nöjd med vår prestation:D

Jag oh & min saknade Amanda från i lördag! <3

img_6815 (MMS)

Jag oh & min saknade Amanda från i lördag! <3

galen kväll igår!!

i fredags hade jag och älskling en riktig myskväll med tänd brasa. Först blev det fotbollmatchen (finland-sverige) sen blev det idol oh det var jag riktigt trött så jag gick oh la mig så följe älsklingen med såklart ;) hihi! igår tog vi det ganska lugnt på dagen men sen skulle jag på tjejmiddag i Trelleborg hos min gamla klasskompis för hon har fyllt år. Det blev en väldigt härligt tjejmiddag med riktigt god mat, goda dricka & underbara tjejer! Efter middagen blev det efterrätt som Hanna hade gjort :P mums mums säger jag bara!!! kvllen var väldigt roligt med mycket skratt och mycket pinsamheter :D i like alot! Vid tolvslaget stod där tre stycken taxi bilar undanför som skulle ta oss till båten (prins bernad). Där blev det mycket dans & mycket dricka! vid tre tiden så stodf min taxi undanför oh väntade på mig för att ta mig hem till min älskling ;) haha! Med allt detta kan jag bara säga att det var en riktig AWESOME kväll!( Amanda, du kom det trodde jag aldrig. det betydde mycket för oss och du vet jag menar. Jag hade inte sett dig sen studenten och det var verkligen ett halleluja moment!!! du vet att jag älskar dig Amanda & du vet alltid var jag finns oss dig!<3) Tack alla som var med igår! oh tack för allt HANNA!!! hoppas alla mår som dom förtjänar idag;) hihi. Kommer nog lite bilder från kvällen sen. Ciao! //H.

Kanelbullensdag!!! :D

Just nu har man en liten paus för att vänta in folk. Sitter ute i solen och njuter av vädret. Helt underbart väder så man kan inte klaga!!! Sen när jag slutat så ska jag hem och kolla tv, antingen ska jag eller älskling laga mat. Och självklart så ska jag mysa med älskling & prata lite med honom<3
idag är de kanelbullensdag!! Jag är ganska sugen på att baka kanelbullar idag men vet inte om jag orkar för att de tar ju ganska långtid :D man måste äta kanelbulle idag så är de bara!!!:p haha.
Vi hörs senare!!
Ciao/H.

If I could turn back time

Precis plockat undan disken från maten så nu sitter jag vid datan en stund..har jobbat hela dagen idag och har inte mått 100..:( men nu ska jag mysa med älskling i soffan innan det är läggdags och sen jobb imorgon...imorgon kommer ett mer längre inlägg!

Ciao /H.

Jag & älskling i Magaluf 2011!
Jag älskar dig över allt annat<3

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
Then you'd love me, love me
Like you used to do

If I could turn back time
RSS 2.0