Byter blogg!!

Jag har att lite problem med http://blogg.se">blogg.se appen med bilderna..att dom vara blir halva bär jag uppdaterar från mobilen så nu är jag trött på det så jag byter blogg helt och hållet!!! Jag övergår från http://blogg.se">blogg.se till http://devote.se">devote.se istället!
Men såklart kan ni fortsätta följa mig på:
http://www.helle.devote.se">www.helle.devote.se där jag kommer fortsätta att blogga som vanligt.
Min blogg här kommer fortfarande vara kvar ett tag till!
Love, Helle

Kallt och ruggigt!!!

Idag har jag jobbat 06.30-13.00, efter jobb så åkte jag till nagelsalongen Beautifin för att göra mina naglar. Jag blev supernöjd. Nu sitter jag och väntar tills jag ska åka och hämta Emma på busshållsplatsen för att umgås med henne lite, var ett tag sen!
Igår när jag slutade kl. 5 så åkte jag och Bea till Vellinge Blomman för att hitta lite till halloween festen på fredag:) jag hittade en svart peruk som jag ska ha på mig:) hihi! Det ska bli riktigt roligt:D
Vi hörs senare!
Love, Helle

Saknar sommaren redan

Jag satt och kollade igenom mina bilder på telefonen och hittade en massa härliga sommarbilder/minnen från denna sommaren! Hösten har nästan precis börjat och saknar redan sommaren, värmen och ledigheten!!!
Jag bjuder på några härliga sommarminnen från min sommar 2012!
Love, Helle!

Fika i Malmö!

Igår var jag tvungen att stanna hemma från jobbet för jag hade feber dagen innan..mådde inte 100 igår heller. Så igår sov jag väldigt mycket och kollade filmer och drack te! Kändes som det hjälpt litegrann iaf. Idag jobbade jag 09.30-14.30, ingen dag att klaga på alls! Efter jobb så åkte jag till Malmö för att träffa min svägerska Patricia som var nere i Malmö för att föreläsa på en skola. Så då passade vi på att ses! Det blev en väldigt mysig stund, vi fikade lite sen blev det lite shopping och innan hon skulle åka till flygplatsen så åt vi en bit mat också! Himla mysigt att träffa henne, det blir ju tyvärr inte så ofta! När jag kom hem så var min baby och min hund hennes hos oss:D vi låg och mös i soffan och kollade X-factor! Mina föräldrar har varit och hämtat min vovve igen, så nu ligger jag i soffan igen och kollar tv!
Imorgon får vi se vad som händer, och hoppas min dumma förkylning släpper:) det kanske blir en runda till nyöppnade Emporia med Bea imorgon på dagen:)
Vi hörs.
Love, Helle!

Middag på Millennium!

Idag har jag jobbat till 17.00 sen åkte jag hem och gjorde mig iordning till middagen. Jag, baby, Bea, Ph & Emil hade bokat bord på Millennium till halv 7 för att käka och sen spela musicquiz men det var tyvärr inställt ikväll för att de inte fick rätt på det tekniska:( tråkigt faktiskt! Men jag mådde inte hundra så när vi kom hem så tog jag tempen och den visade 38,1 grader...detta suger!!! Ligger i sängen nu och ska sova för jag vill inte vara hemma från jobb...hatar att må dåligt!
Ni får en bild på min outfit jag hade ikväll:)
Sov gott allihopa :)
Love, Helle!

Middag och presenter:D

Precis kommit hem från Bea och Ph! Jag var där med baby och åt middag, sen blev det te och kaka! Mums:D
Idag slutade jag halv två, det var riktigt skönt! Blev en tur hem till Bea och var sällskap när hon skulle tvätta;) sen åkte jag hem till min mamma och pappa som kom hem igår från deras fantastiska resa i New York! De visade en massa bilder som var helt underbara och berättade en hel del, jag är redan förälskad i den staden!! Jag vill verkligen dit!!:D ta mig dit!
Jag fick även lite saker av dom. Två par converse, ett par blåa och ett par militärgröna. En fin myströja med änglavingar på ryggen och en superfin t-shirt med änglavingar på ryggen från Victoria Secret! Den fick jag en fintopp från express:D superfin! Ni får bilder på allt en annan dag. Fick även kaneltuggummin, mumma!
Nu sitter jag i soffan och lyssnar på Joyful Noise's album på spotify;D i'm in loooove!
Vi hörs senare.
Love, Helle!

Joyful noise!!

Idag har jag jobbat 8-16.15 efter en veckas ledighet. Det var skönt att komma tillbaka till mina godingar:D Efter jobb på åkte jag och hämta Bea för hon följde med mig och handla mat på Willys:) jag och älskling såg filmen Joyful noise, den var riktigt bra! En film som jag tyckte väldigt mycket om för där var en massa bra musik och härliga röster:) den kan rekommenderas för dom som gillar sång (gospel kör)!
Nu ligger jag i sängen och hade tänkte sova, en jobbdag imorgon också!
Mina älskade föräldrar kom hem idag från New Yorl och ska till dom imorgon, kanske blir rena julafton för mig;) haha! Återstår och se imorgon:)
Vi hörs, sov gott!
Love, Helle!

En blomma i Afrikas öken!!!

Jag har varit på filmhumör hela dagen så har sett en del filmer. Men en film som jag sett var En blomma i Afrikas öken, den var riktigt bra men gripande. Det är en film som handlar om en 13-årig tjej från Somalia som rymmer och flyr där ifrån till London. Och där får man följa henne i hennes liv och hur allt förändras för henne. Det är självbiografi av Waris Diries som tjejen/kvinnan även heter i filmen. Jag blev riktigt tagen av filmen och man förstod mycket utifrån henne och hennes liv. Men vissa saker är alltid lika svåra att förstå, man måste nog vara med om det själv för att verkligen förstå!!!

Nu ligger jag i sängen och precis sett en Beck-film och nu kollar jag på A cinderella story:D jag älskar när jag är på filmhumör:))
Jag har inte gjort mycket annat idag, umgåtts med min älskling som är lika mysigt varje gång (händer ju varje dag eftersom vi bor ihop) hihi!:D
Måndag imorgon, och det innebär jobb!!! Det ska bli roligt att komma tillbaka till jobb, det kanske blir en massa överraskningar?! Vem vet, jag har ju inte varit där på en vecka och mycket kan hända:D
Nu ska jag sluta skriva, vill hinna kolla lite på filmen innan jag ska sova!
Hoppas ni har haft en trevlig helg, för det har jag haft!!!:D
Love, Helle

Drinks på g;)

Drinkarna har kommit här hemma och då är allt igång;)

Skål för en bra fredag!:D

En fredag som inte är planerad blir alltid bäst! Snart kommer några vänner hem till oss för att festa lite och det är ju fredag så det kan inte bli bättre:D
Nu sitter jag och baby och dricker lite vin och kolla X-factor;)
Skål för en bra fredag!:D
Ha de bra, hörs sen!
Love, Helle

Fredag och lite shopping, det sitter aldrig fel!:D

Igår var jag, baby & Enma på bio! Den filmen var riktigt bra:) värt att se! Idag har jag sovit tills jag vaknade eftersom jag har semester;), sen blev det frukost med baby! Jag kan faktiskt säga att jag längtar efter att börja jobba på måndag:) hoppas jag känner så på måndag också;) hihi. Vid 12 tiden idag så åkte jag och hämtade Emma för vi skulle handla skor på skopunkten:) jag blev väldigt glad för jag hittade tre par:D och det gjorde Emma också! Hihi. Skor kan man aldrig får för många av;)! Sen blev det lite SKIP-BO timme här hemma. Jag tycker det är riktigt roligt att spela! Nu sitter jag och njuter i soffan med baby med ett glas vin:D
Ha en härlig fredag!
Love, Helle

Höstträd!

Ligger i soffan och kollar tv medan min älskling lagar mat till oss. Har varit en väldigt mysig dag och vädret har ju varit helt underbar för att vara höst. Här får ni en bild på vårt fina höstträd! :)
Love, Helle!

Torsdag och jag har semester:D

Hej! Kom hem igår som sagt från stugan och idag har vi sovit tills vi vakande, åt en mysig frukost med älsklingen! 
Han stack och träna en stund så då passade jag på att städad huset innan han skulle komma hem :)
Precis när jag var klar kom Emma och umgicks med oss. Nu sitter jag bara vid datorn och kollar runt lite, ska nog snart äta en bit innan det blir bio. Jag, älskling, Emma & Fredde ska se bio i Höllviken och det blir filmen: Savages. Den verkar riktigt bra, så vi får väl se hur den är. 
Vi hörs senare!
Love Helle.
 
Filmen vi ska se ikväll!

Stuga i Halland!

Har precis kommit hem från fyra underbara dagar uppe i Halland i Fredde´s stuga. Vi har sett en massa filmer, druckit och ätit väldigt gott. I måndags så åkte vi till Gekå´s i Ullared och handlade lite. I tisdags så var vi ute i ungefär fem och en halv timme och plockade svamp, det var super mysigt! 
Dessa dagarna har varit helt underbara, och här kommer bilder från stugan =D
Nu ska jag mysa lite med min älskling och filmerna The Holiday & Beastly står på listan =D
 
Påväg upp till stugan! 
 
En massa skog över allt ;)
 
Våra killar stod för maten, här är de in action! ;)
 
Skål för vå semster :D 
 
En härlig skaldjurskväll med mycket smarrigheter på bordet :D
 
Såhär glad är Fredde påväg till Ullared ;) haha!
 
Ute på landet!
 
Efter Ullared blev det tapaskväll :D mumma! 
 
Gummistövlarna är på och vi ska på svampjakt! 
 
vår egen lilla skogsmulle :D
 
Emma´s kotte fick följa med en bit på vår svampjakt :D haha! 
 
Härligt att hitta trattkantareller :D 
 
Lite bilder jag satt ihop för att det inte skulle bli en massa bilder, en del svamp vi hittade, mitten bilder är all trattkantell vi hittade! En hel del faktiskt! 
 
Jakt och plockning ;)
 
En härlig dag ute i hallands skogar :D 

20 års tjejmiddag =D

Igår var jag på 20 års tjejmiddag och här kommer bilderna från denna fina kväll! :D
Hanna har presentöppning! 
 
Jag, Hanne & JJ :D
 
Lina & Ida har armbrytning ;)
 
Bina & Lillfi dansa loss! ;)
 
love, Helle!

Semester och vi är påväg till Halland:D

Igår var jag först hemma hos Linus(min älskling) pappa och åt lunch. Det blev pannbiff med lök, kokt potatis, brunsås, lingon och rostade rotfrukter. Sen blev det äpplepaj med vaniljsås:D riktigt gott och mysig middag med Linus familj. på knällen var jag på 20 års tjejmiddag i Trelleborg hos finaste Hanna!! :D
Var väldigt trevligt och mycket skratt, sen blev det ut gång i Trelleborg på Kräm;) hahaha säger jag bara:D
Idag vaknade jag först vid 8 sen sov jag till 10 så blev det packning för fullt hemma hos oss! Och nu efter alla våra mysiga ärenden så sitter jag, älskling, fina Emma & självklart chaffisen Fredde i bilen påväg till hans stuga i Halland:D det ska bli så sjukt roligt och mysigt! Jag har SEMESTER i en vecka, det är helt underbart!!!
Bilder från igår och resan kommer upp snart;) hihi!
Vi hörs senare
Love, Helle!!!

Förkylning & fredag!

Jag sitter på jobb och har en minirast:) idag blev det fredagsfika på jobb så härligt. Nu är det jätteväder så vi ska nog gå ut;) jag är dunderförkyld, passar verkligen inte alla just nu. Men fick ett tips av en kollega att köpa Sinova, så ska göra det när jag slutar:D hoppas det hjälper!
Nu ska jag njuta av mitt kaffe och sen blir det att ta på sig en massa kläder och gå ut i solen:)
Love, Helle!

Frosten har kommit...shit det börjar verkligen gå mot vinter:(

Det är riktigt kallt ute och jag ska snart sätta mig på cykeln och cykla till jobb...jag kommer ju frysa jättemycket:(
Jag gillar verkligen inte kyla!!!
Idag jobbar jag 8-16 sen blir det hem så kommer nog Emma & Fredde på besök för vi ska prata lite om vår lilla tripp:D
Det ska bli så mysigt att komma iväg och ha lite semester! Aja, nog pratat om allt detta!
Ska kolla tv i några minuter till innan jag måste cykla:)
Vi hörs senare
Love, Helle!

SUPERHÄRLIG HÖSTDAG!:D

Idag har jag jobbat 7.30-14.00:D efter jobbet blev det en liten cykeltur hem till min mamma och pappa för att åka iväg med mamma till Malmö:) det blev en runda till mobilia, Storgatan och sen Rusta:D blev en del handlat på Rusta som var nödvändigt!:) sen åkte jag hem till min älskling. Jag hade verkligen en lust för att baka och min älskling kom med ett förslag till bakningen: KANELBULLAR! Och så blev det, jag har bakat kanelbullar hela kvällen! Det blev över 60 stycken och har varit hemma hos mina älskade föräldrar och lämnat några stycken:) dom blev superglada:D hihi! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Fredag imorgon och sen har jag en vecka semester:D det ska bli så härligt:)
Ha en bra kväll!
Love, Helle

HÖST & KALLT!

Hösten har verkligen kommit, den har nog kommit för att stanna! Jobbat 8-17 idag, efter jobbet så åkte jag hem och tog det lugnt. Blev en sväng till Hantverkshuset för att köpa present till min fina Hanna som fyllt 20 år och ska ha tjejmiddag på lördag! Det ska bli riktigt roligt att åka dit och träffa en massa gamla klasskompisaf och självklart fira Hanna:D efter vi käkat ikväll så begav jag mig till Beautifin hos Katty för att göra mina naglar. Äntligen fick jag påbyggda igen, det känns så himla skönt:) vi experimenterade lite, och jag blev supernöjd! Blev lite kaffe, mycket prat och självklart påbyggda naglar;)
En bra höst tisdag!
Vi hörs
Love, Helle!

Söndagskväll!

Ligger och kollar på Mamma Mia i sängen innan det är dags att sova. Glömde lägga ut en bild på min outfit idag men jag sviker er inte. Här kommer den:D
Love, Helle!

SHOPPING PÅ ENTRÉ I MALMÖ!!:D

Idag har jag och älskling haft en mysig shoppingdag på Entré i Malmö. Vi handlade en hel del. Sen åkte vi hem till Jocke & Lina och åt lite och snackade en del:D riktigt mysig söndag!!

Detta är vad jag införskaffade mig till min älskade garderob:

En rosa stickad tröja från H&M - 199 kr

En silverarmband från New yorker - 80kr

Snygga Mysbyxor från New Yorker - 169 kr

En rosa/beige randig tröja från New Yorker - 199 kr

Basic tajts från New Yorker - 89 kr

Kofta svart från New Yorker - 179 kr

Måndag-söndag strumpor från H&M - 79 kr

Max Factor mascara från H&M - 139 kr

Pudreborste från H&M - 40 kr

Guld/svart tröja från Vero Moda - 300 kr

En grå tröja med dragkedje detaljer på sidorna från BikBok - 199 kr

Mörkblå vinterjacka från Cubus på kampanj - 599kr ord. 799 kr

En Nike bag från Deichman - 399 kr

Jag är supernöjd, och nu får det bli rensning av garderoben igen! In med det nya och ut med det lite äldre plaggen:D
Ha en bra söndagskväll, för det ska jag ha i soffan med älskling!
Love, Helle

7 oktober 2012

Igår blev det en massa bus med Izabelle & Eliaz:) hihi! Jag var jättesugen på att göra nått under kvällen men när vi skulle äta så började jag må lite dåligt. Så jag och älskling låg i soffan och kollade de nya Johan Falk filmerna:) dom var bra!
Idag ska jag och älskling åka till Entré och shoppa lite. Det ska bli jättemysigt:D
Vi hörs senare
Love, Helle!

5 oktober 2012

Det blev lite Porsche för Emmas del innan bion igår :D vi såg Loopers, den var inte så bra men nu har vi sett den iaf;) hihi! Idag har jag varit hemma hos Sofie efter jobb och druckit kaffe och snackat en massa! Det var mysigt att träffa henne, vi har inte setts på ett bra tag så det var härligt med en pratstund;)
Vi hörs sen!
Love, Helle!

4 oktober 2012

Idag har det varit riktigt grått och trist...jobbade 8-16.30 idag och nu har jag precis satt mig i soffan:) ska snart åka och hämta Emma vid bussen, sen blir det till Santa Lucia med älsklingen, Emma & Fredde för att äta gott:D efter maten blir det bio! Så härligt, har inte vart på bio på ett antal månader så det ska bli riktigt kul:)
Vi hörs!
Love, Helle!

Har en underbar svärmor:D

Fick precis ett sjukt skyggt halsband av min kära svärmor! Tack så himla mycket:D
Love, Helle!

En härlig höstdag!!

Imorse var det inte så fin dag, men nu är det lite kyligt men ändå en härlig höstdag med blå himmel:) jobbat 7.45-16.30, en grym dag på jobb med mycket skatt! Nu är jag påväg till Hantverkshuset för att möta upp min "svärmor". Har musik på högst volym och njuter av denna promenaden:D
Ikväll blir det att hjälpa min sambos syster att flytta:) det ska bli roligt och spännande och se hur hon kommer att bo. Vet inte alls hur lång tid det kommer att ta, men det spelar verkligen ingen roll:D det kommer nog bilder sen:)
Vi hörs sen, ska fortsätta att lyssna på härlig musik! Jag är verkligen väldigt positiv idag, underbart!
Love, Helle

GODNATT

Har precis tagit en varm dusch och målat mina naglar. Lite små mys såhär på kvällskvisten:D ska snart bädda ner mig i sängen och säga godnatt!
Men jag säger godnatt här, så ni får sova så gott för det hade jag tänkt göra. Slänger in en bild från igår på mig:D
Love, Helle!

Tisdag!!!

Tisdag, och det har inte varit något glatt väder direkt. Jobbat 8-16.30 idag, helt okej dag! Jag och älsklingen har käkat lax med pesto & fetaost röra och potatismos, det var supergott! Sen åkte jag hem till mamma och pappa för att hälsa på och hämta lite saker som mamma har hittat från jag var mindre som jag ska ta med mig till mitt jobb som barnen ska kunna ha att leka med. Bättre att dom har roligt med det än att det bara ligger hemma hos mamma och pappa och tar plats. Nu har jag lagt mig ner för att kolla halv åtta hos mig och sen blir det X- factor! En lugn kväll, så himla härligt! Det behövdes efter denna dagen.
Ha en trevlig och härlig tisdagskväll!
Love, Helle

Helgens upplevelser

Som ni vet var jag i stan i lördags med fina Emma. Det blev en del shopping och jag införskaffade mig bas linnen, t-shirts, fina toppar till lite härliga fester eller trevligheter och så blev det lite till:)
På kvällen blev det en härlig kräftmiddag hos Jocke & Lina med annat trevligt sällskap! Blev en lite sent kväll, härligt;)
Igår så blev det Tropicariet i Helsingborg. Riktigt häftigt och en bra upplevelse att vara där:) hihi!
Idag har jag jobbat och lagat mat och nu ligger jag och kollar på halv åtta hos mig, en mysig måndag! Är ganska trött så det blir väl en tidig kväll:) idag fyller min fina kompis Hanna 20 år, ville bara berätta det för alla:D STORT GRATTIS TILL HENNE! <3
Ha en bra måndagskväll!
Bilder från helgen!
Love, Helle

RSS 2.0